foto

Craig Wasson

  • nar. 15.3.1954 (64 let)
    Eugene, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Akeelah
Stopy zla
2004 Únik z Puerto Vallarta
2003 Zúčtování
2001 Taurus (TV film)
Únik z Alcatrazu
2000 Danny and Max
Útěk v hlubinách
1999 Last Best Sunday, The
Pornographer, The
Storytellers, The
1998 Riskantní sázka
Tian shang ren jian
1997 Rodinná tajemství (TV film)
Seed: A Love Story
Vesmírná past
1996 Muž budoucnosti (TV film)
Ohnivé žně (TV film)
1995 Dokonalá švagrová (TV film)
I Shot a Man in Vegas
Trapped in Space (TV film)
1994 Příběhy ze života: Když je pokušení silnější než Bůh: Příběh Calvina Mirea (TV film)
1993 Nebezpečně ozbrojen (TV film)
1992 Malcolm X
Příběhy ze života: Zbytečná smrt: Příběh Becky Bellové (TV film)
1990 Půlnoční strach
1989 A More Perfect Union: America Becomes a Nation
1988 Bum Rap
Stopaři
1987 Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna
1986 Mužský klub
1985 Zoo Ship
1984 Dvojník
Why Me? (TV film)
1983 Neviňátka v cizině (TV film)
Second Thoughts
1981 Duchařský příběh
Nights at O'Rear's
Thornwell (TV film)
Čtyři přátelé
1980 Carny
Schizoid
Skag (TV film)
1979 Mrs. R's Daughter (TV film)
Outsider, The
1978 Jdi, řekni Spartským
The Boys in Company C
1977 Horská dráha
1975 The Silence (TV film)

TV seriály

1998 Sedm dní (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Těžké časy (S04E18)
1995 Marshal (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Štěstí ve hře (S02E18)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1989 For Jenny with Love (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Dávej a ber (S11E14)
1980 Skag (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Kaz (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 Isis (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace