foto

Jeris Poindexter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Princess of the Row
2015 Insidious 3: Počátek
2012 A Beautiful Soul
Každým dnem
2009 Dough Boys
Footprints
The Nation
2008 Švindl na druhou
2006 Akeelah
Shifted
2004 Perfektní servis
Země hojnosti
2003 Job
2001 Myčka
1998 Caught Up
1997 Con Air
1996 Božská lest
Vabank
1995 Ďábel v modrém
1993 There Are No Children Here (TV film)
1991 Doktor
1990 Rodina špionů (TV film)
1989 Cross of Fire (TV film)
Ohrožení na dálnici 91 (TV film)
1988 Západ slunce
1987 Slamdance
1986 Child's Cry (TV film)
Vůbec nic společného
1985 Purpurová barva
1984 Starman
1982 Deadly Games

TV seriály

2019 Tacoma FD (TV seriál)
A New Hope (S01E03)
2018 The Neighborhood (TV seriál)
Welcome to the Stolen Sneakers (S01E10)
Baskets (TV seriál)
Finding Eddie (S03E02)
2017 Teta Mick (TV seriál)
Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Driving Miss Jenny (S03E19)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Tohle jsme my (TV seriál)
2015 Rodinka na kousky (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
Yes (S05E02)
2014 About a Boy (TV seriál)
About a Buble (S01E06)
Black Jesus (TV seriál)
Idiotsitter (TV seriál)
Transparent (TV seriál)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Vyhodnocování ztrát (S09E24)
2012 Mr. Box Office (TV seriál)
Procitnutí (TV seriál)
The Little Guy (E02)
The Mindy Project (TV seriál)
2011 Nová holka (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
A Mother Knows (S02E08)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the G.E.D. (S04E22)
Everybody Hates PSATs (S04E14)
Everybody Hates Fake IDs (S04E13)
další epizody (4)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates New Year's Eve (S04E10)
Everybody Hates Big Bird (S04E08)
Everybody Hates Snitches (S04E07)
další epizody (11)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk si vylepšuje kondici (S07E04)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kwanzaa (S03E10)
Everybody Hates Bed-Stuy (S03E06)
Everybody Hates the Bachelor Pad (S03E05)
další epizody (12)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Hra o čas (S01E12)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kris (S02E10)
Everybody Hates Superstition (S02E09)
Everybody Hates Thanksgiving (S02E08)
další epizody (6)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the Laundromat (S01E08)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Manipulátor (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
2002 Fastlane (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Citizen Baines (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
In Living Color (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
'Til Death (S02E04)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 Vietnam War Story (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky