Reklama

Reklama

Šarmantní nevidomý mladý muž Danny (Chris Pine) chce podstoupit  nebezpečný experiment: operaci mozku, která mu může částečně navrátit zrak. Mezitím co mu dělají testy, se seznámí s krásnou zdravotní sestrou z východní Indie a vášnivě se do ní zamiluje. Leeza (Anjali Jay) je však již zasnoubena a její manželství je podle tradice dohodnuto. Cítí odpovědnost a slib nesmí porušit, jinak by zneuctila svou rodinu. Danny upadá do deprese a testy přeruší. Dannyho rodina, jeho excentrická psychoterapeutka doktorka Evansová (Jane Seymourová), i oční doktor mu radí, aby pokračoval, protože je to jeho jediná šance, aby viděl. Danny je úspěšně operován. Netrvá však dlouho a ukáže se, že experiment se nezdaŕil. Nečekaná  krize mladé milence znovu spojí. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Pořádně si hlídej svýho veverčáka,ať neztratíš oříšky"...Klobouk dolů před Pinem. Byl to pro mě pouhý floutek do téhle chvíle. V téhle romanťárně ale ukazuje, že hrát umí a jeho skelný pohled je naprosto dokonalý. Škoda,že zbytek není tak výjimečný a scénář má hodně slabých míst...mohlo to být víc,než lehčí "fajn" ()

koza3 

všechny recenze uživatele

To si takhle v sobotu po O pustíme s přítelkyní telku a nepřepínáme. Koukáme na Rande naslepo a bavilo nás to tak, že i když jsme museli v půlce odejít, tak jsme si druhou půlku nahráli a dokoukali ji večer. Nebylo to nic světoborného, ale na takový ten sobotní relax to stačilo. Kliše romantika se slepcem, kterého by všechny ženy sežraly, kdyby viděl... no příběhem to zrovna nezaujme, ale jsou tam vtipné gegy a občas i nějaká ta myšlenka k zamyšlení. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmu, který je čím dál horší a horší. Po nadějném a příjemném úvodu se totiž postupně rozpíjí, atmosféra se vytrácí, začínají se řešit jakési problémy, které jsou úplně nedůležité, humor mizí... Takže kdyby vám zhruba po půlhodině explodoval DVD přehrávač a vy jste nemohli Rande naslepo dokoukat, můžete mít pocit, že jste přišli o dobrou podívanou. Ale nebude to pravda. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Myslel som, že to bude nejaká tuctová romantická komédia, ale na moje prekvapenie sa z toho vykľula skôr romantická dráma. Dokonca by som povedal, že niektoré tie akože komediálne vsuvky tomu skôr uškodili ako pomohli, aj keď občas aspoň trochu odľahčili dej. Inak ma to celkom milo prekvapilo, aj keď absurdnosť niektorých scén strašne ubrala na reálnosti celého príbehu. No napriek tomu je to pre mňa ľahký nadpriemer, akurát na 3*. A to aj vďaka tomu, že citeľná predvídavosť deju sa až tak úplne nenaplnila, teda vlastne len z polovice - ale z tej dôležitejšej. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Mohla z toho být poměrně příjemná romantická komedie celý film. Bohužel část filmu se snaží autoři chudákovi slepému mladému "kapitánu Kirkovi" instalovat jakési brýle s kamerou že vypadá jako Van Damme v Univerzálním vojákovi. Nebýt téhle hlouposti a k tomu nabalených scén s implantátem v mozku, byla by z toho velice hezká romantika s velice příjemnými herci. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama