Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neprůbojná Olivia je bývalá učitelka, která pracuje jako uklízečka, Franny je bohatá žena v domácnosti, Christine úspěšná televizní scenáristka a Jane módní návrhářka. Ačkoli každá jiná, jsou už od střední školy nejlepšími kamarádkami a s výjimkou Franny se každá z nich právě potýká s osobní krizí. Olivia je věčně bez peněz, nemůže zapomenout na bývalého ženatého milence, a navíc uvízne ve vztahu se sobeckým Mikem. Manželství Christine se po měsících nekonečných hádek rozpadá a Jane prožívá hlubokou krizi středního věku, která se projevuje nejen věčnou podrážděností. Existuje něco, co by jim mohlo pomoci jejich potíže vyřešit? (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

mliko 

všechny recenze uživatele

Pane Boze dyt tenhle film je uplna kravina , komedie v zadnym pripade, drama no to tak dyt se tam nic nedeje tak jak to muze byt drama . Snad mirne romanticky ten film je . Jo a ta 1* je za to ze aspon 5 minut jsem vydrzel se nepodivat kolik chybi do konce... ps: Aspon ze to netrva moc dlouho jinak by ste se zblaznili nudou.. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

To byl jeden z nejstrašnějších filmů, které jsem měla tu čest vidět. Horší než řada hororů a různých ponurých filmů. To byli tak příšerní lidé!!! Nestrašte mě, že se tohle ze mě může stát. Já pevně věřím, že ne. Jednak proto, že vím, že peníze štěstí nepřináší a jsou mi vlastně úplně jedno a druhak proto, že kdyby se v mém okolí vyskytoval někdo jako jen jediný z těch pár "přátel", co neví co se životem, obloukem bych se mu vyhnula. Ale že mě ten film po celé čáře otrávil a vystrašil a to s přehledem, patří mu po právu 4 hvězdičky. ()

Reklama

jujec 

všechny recenze uživatele

Filmu chybí úvod (příliš mnoho příběhů rychle se střídajících), což ale tolik nevadí, ale především závěr. Ono je asi jasné, jak se děj vyvine, ale je až moc otazníků. Čtyři kamarádky, každá z nich má svůj příběh, každé se něco změní (jedné vlastně tak moc ne), ale jak se s tím popere, to už je jen naznačeno, i když ne jednoznačně. Možná je to tím, že i scénárista si s tím nakonec nevěděl moc rady.... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, které v kategorii ukecaných hořko-úsměvných pohledů do života věrných kamarádek patří k těm lepším. Výborně obsazené i zahrané, se svižnými dialogy, řadou výborných okamžiků a zručně nahozenými zkratkami jednotlivých osudů. Jennifer Aniston a Frances McDormand byly ve svých rolích výborné, Catherine Keener a Joan Cusack mohly být také, kdyby dostaly trochu víc prostoru. Nenudil jsem se ani chvíli a vychutnal si každou povedenou scénu či dialog. Jen ten český název jsem nějak nepochopil. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Žádný Sex ve městě od tohohle plytkého fňukdramatu nečekejte, ani slabý odvárek. Schéma tří prachatých kamarádek a jedné socky sice vypadá podobně, bohužel tady se žádný vtip, jiskření, bystrost, sarkasmus nebo ironie nekoná. Postavy jsou deprimované zoufalky, těžko říct, jestli je horší hysterka, manželka údajného teplouše, budovatelka nebo Popelka, co to dělá s největším pitomcem široko daleko v cizích postelích. Když už ty čtyři slepice nejsou šťastné, všechny mají možnost (a tři z nich i prostředky) aspoň si pro štěstí vytvořit dobré podmínky, nebo alespoň startovní čáru. Místo aby si brečely na rameni, stěžovaly si, demonstrativně si odmítaly mýt vlasy a otravovaly tím diváka. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles. V době natáčení filmu zde byla nejdeštivější zima vůbec. Restaurace, kde mají Mike (Scott Caan) a Olivia (Jennifer Aniston) rande naslepo, je Fred 62, též v L.A. Dalšími natáčecími místy byly New York a Kalifornie. (SONY_)

Reklama

Reklama