Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neprůbojná Olivia je bývalá učitelka, která pracuje jako uklízečka, Franny je bohatá žena v domácnosti, Christine úspěšná televizní scenáristka a Jane módní návrhářka. Ačkoli každá jiná, jsou už od střední školy nejlepšími kamarádkami a s výjimkou Franny se každá z nich právě potýká s osobní krizí. Olivia je věčně bez peněz, nemůže zapomenout na bývalého ženatého milence, a navíc uvízne ve vztahu se sobeckým Mikem. Manželství Christine se po měsících nekonečných hádek rozpadá a Jane prožívá hlubokou krizi středního věku, která se projevuje nejen věčnou podrážděností. Existuje něco, co by jim mohlo pomoci jejich potíže vyřešit? (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Žádný Sex ve městě od tohohle plytkého fňukdramatu nečekejte, ani slabý odvárek. Schéma tří prachatých kamarádek a jedné socky sice vypadá podobně, bohužel tady se žádný vtip, jiskření, bystrost, sarkasmus nebo ironie nekoná. Postavy jsou deprimované zoufalky, těžko říct, jestli je horší hysterka, manželka údajného teplouše, budovatelka nebo Popelka, co to dělá s největším pitomcem široko daleko v cizích postelích. Když už ty čtyři slepice nejsou šťastné, všechny mají možnost (a tři z nich i prostředky) aspoň si pro štěstí vytvořit dobré podmínky, nebo alespoň startovní čáru. Místo aby si brečely na rameni, stěžovaly si, demonstrativně si odmítaly mýt vlasy a otravovaly tím diváka. ()

Ukrizku 

všechny recenze uživatele

Kdo zase překládal ten název? Vždyť původní je trefný a ten český trapný, naprosto nevhodný! Jeden by se na takovou zajímavou záležitost ani nepodíval. Přitom: skvěle zahraná, dialogická vztahovka. Taková ta nenápadná komedie, kterou si pustí dospívající dcera (třeba kvůli Jennifer nebo kvůli tomu pitomému názvu), zívá u ní, ani trochu se nesměje a vy to máte jako kulisu k práci. Do té doby, než slyšíte ty skvostné manželské rozhovory. A když vaše dítě v polovině odchází že je to nuda, vy si ten film posunete na začátek, odložíte práci a užijete si ho v každé jeho maličkosti. ()

Reklama

villon17 

všechny recenze uživatele

Ňák nevim, co přesně mám napsat, pže film ve mně zas tak moc nezanechal, neměl nijak zvlášť úžasnou zápletku, přesto vzbuzoval různý pocity. Přes pocit soucitu, neúspěchu až k radosti, která se tu a tam objevovala. Jinak ale snímek vzhlížel poněkud depresivně. Aniston jako "pouhá" uklízečka vedle svejch údajnejch kamarádek, který pomlouvaly jednu druhou, a to obzvlášť v autě po cestě ze společnejch akcí. Až zoufalý mi přišly Jenniferiny snahy zlepšit si život, jako například oblíct se do uklízečskýho dárku od jejího dohozenýho přítele, kde se předváděla s očekávánim sexu... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ano. Jsem rozežraný telvizní konzumet, co samou roztažeností neví co by a který má potřebu se vyjadřovat ke všemu, tedy pokud se to týká filmových komentářů. Takže se musím samozřejmě vyjádřit i k tomu to filmu. Na mě nijak zvlášť nezapůsobil, i když někomu by mohl pomoci jako taková malá berlička ve východisku z krize. Člověk nikdy neví a když se nad tím vším zamyslí, tak vlastně proč ne.Škoda, že tu není absolutně nic, čemu bych se jako obyčejný a prostý divák měla (mohla) zasmát. Poslední dobou mám taky pocit, že Jennifer Aniston je všech filmech stejná. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak vás už trošku omrzeli tie vážne drámy s témami, ktoré ťažia človeka nejeden deň, tak toto je ideálna oddychová alternatíva. Film má veľmi rozmanité, inteligentné a nápadito pútajúce charaktery postáv, ktoré stihnú však len zaujať, pretože priestor, ktorý by potrebovali tvorcovia na ich poriadne spracovanie jednoducho nemôže byť osemdesiat minút. Vlastne sa jedná len o každodenné problémy mierne (ne)obyčajných ľudí, ktorých by sa dali natočiť tisíce. Ale keby vyzerali napríklad aspoň takto, nemal by som až také veľké výhrady. 65%. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles. V době natáčení filmu zde byla nejdeštivější zima vůbec. Restaurace, kde mají Mike (Scott Caan) a Olivia (Jennifer Aniston) rande naslepo, je Fred 62, též v L.A. Dalšími natáčecími místy byly New York a Kalifornie. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno