Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (394)

Damiel 

všechny recenze uživatele

Dlouhou dobu jsem nebyl s to rozklíčovat, čím vlastně Superbejvalka od režiséra Krotitelů duchů chce být. Romantickou komedií? Parodií na superhrdinské filmy? Parodií na Scary Movie (díky Anně Faris:-)? Jedno totiž podráží nohy druhému, takže ve finále ani ryba, ani rak, spíš kočkopes... Umě to jako nevýraznému civilnímu alter-egu superhrdinky vůbec nesluší, tahle ženská je kost a nesmí se z ní dělat puťka, protože jí to vůbec nesekne. Z Luka Wilsona jsem měl dlouho pocit, že sleduju odvar z 40 let panic. K tomu připočtěme všechny "nutné" ingredience hollywoodské zábavy středního proudu v čele s trapným kamarádem hlavního hrdiny, jenž Mattovi udílí "cenné" rady, jak to skoulet se ženskými... (s takovým kamarádem bych já osobně komunikoval maximálně po internetu, né ho tahal do hospody :-) Čitelné zvraty a zoufalý konec mě už vůbec nepřekvapily, spíš jsem se k provařené pointě docela pronudil. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Námět je jeden velký potenciál, chlap chodí s ženskou, která je zároveň maskovaný superhrdina a idol celého města - G-Girl. Dá jí kopačky a zhrzená superbejvalka se mstí, třeba tak, že mu do postele hodí naštvaného žraloka. Bohužel právě scéna se žralokem je jedinou ukázkou toho, jak by tato komedie mohla vypadat, kdyby….. Při jiných „odplatách“ totiž scénárista moc invence a představivosti neprojevil, takže se od G-Girl dočkáme takových úžasných superkousků, jakože třeba svému expříteli ukradne auto, napíše mu na čelo „debil“ nebo mu dokonce doma vypne elektřinu!!!!ÁÁÁÁchachachááá!… Poměrně velká nevýhoda Superbejvalky je taky v hereckém obsazení. Luke Wilson, Uma Thurman a Anna Farris rozhodně nejsou komediální typy (Farris může hrát třeba v padesáti Scary moviech, komik to prostě není) a už vůbec ne takoví, kteří by dokázali utáhnout špatný scénář. Jaké by to asi bylo, kdyby se Ben Stiller rozešel se superhrdinkou Amy Smart? Ale, kdyby byly ryby! Dám dvě a půl, víc ani ťuk. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je z principu špatně. Téma vztahu a rozchodu superbytosti a smrtelníka by mohl mít slušný potenciál (vzpomeňme třeba řecké báje), ale ne takhle - ona je potřeštěná hysterka, on je nicka a zbabělec. Nevadilo by vybočení z konvencí žánru, ale v tomto podání jsou oba dva hlavní hrdinové nesympatičtí a to je neodpustitelné. Násilných vtipů je poskrovnu (leda snad trochu žralok a závěrečné kreslené titulky) a film se neodříká ani tak profláknutého klišé jako je rádobyhláškující vtipný kamarád. Osobně to hodnotim tak, že stárnoucí Reitman natočil snímek o svém panickém děsu z emancipace. /1. 8. 11./ ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Takovou kočku by chtěl každý chlap. Film mě překvapil. Před zhlédnutím jsem očekával odpadní záležitost. Scénka se žralokem je exluzivní. Výkony protagonistů nepostrádají šmrnc. Snímek samozřejmě obsahuje i jiné vtipné momenty, než toho žraloka. Kdo ještě film neviděl, tak radím, zhlédněte a nebudete litovat. Je to příjemná oddychovka na sobotní večer s přáteli. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kdyby tomu moulovi dala G-Girl kopačky hned v úvodních deseti minutách a celý jejich předchozí vztah nám pan Reitman ukazoval třeba jen z flashbacků, mohla Moje superbejvalka dopadnout lépe...Takhle se z ní stala jen nenáročná blbina na odreagování s dlooouhým čekáním na to, až se začne něco dít, a s fajn bitkou dvou (super)ženských na konci. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)
  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)
  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama