Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (394)

genetique 

všechny recenze uživatele

Po totálne užvanenom a vrcholne klišéovitom úvode som v avizovaný zvrat v druhej polovici ani nedúfal, no posledná polhodinka vytrhla film z biedy. Škoda, že nápad nebol rozbalený už v úvode a takisto mohol byť spracovaný niekým iným, než detsky-romantickým rutinérom Reitmanom a nebol rozbalený už v úvode. Potom by som prepáčil aj tie lacné triky. 60%. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Fantastická premisa, zábavný scénář a velmi uspokojivě (v rámci žánru romantické komedie) vykonstruovaný závěr. Uma Thurman válí a Luke Wilson zdatně přihrává. Na skutečně plnohodnotný filmový zážitek přesto stále dost schází, ale jako výplň televizní obrazovky při odpočinkovém večeru je Moje superbejvalka téměř ideální. 60 - 70 % ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Představuju si naživo modelovou situaci: naše partička pěti brejlounů se sejde v knajpě a po třetím pívu někdo nadhodí: "hele a co kdyby někdo z nás začal randit se superholkou?“ Téma je shledáno dostatečně nosným a během následujících tří hodin vymyslíme z fleku obrovskou řadu fórů. A jsem si bohužel jistej, že víc než dvě třetiny těchhle našich pindů by byly vtipnější a nápaditější než to, co zas jednou předvedli ubožáci z Hollywoodu. Proboha, chlapci s báječnou klikou! Nezapomněl náhodou někdo, že točíte komedii? Takže pro příště si pamatujte, že když už máte jednou k dispozici rozpočet velikosti HDP Bulharska, zaplaťte v hospodě tři píva náhodným typusům, ať vám do scénáře vymyslej aspoň ňáký fóry. Nemusí jich bejt moc. Stačí, aby byly vtipný. Celá komika "bejvalky“ totiž spočívá v tom, že Uma Thurman má jakože... tohlecto... superschopnosti. "Haha. To jsme se ale nasmáli, pane Reitman!“ O zoufalství s názvem "děj" se nezmiňuju vůbec, protože bych musel zabrousit do vod velmi nekonveční češtiny. Nebrat! ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Když já mám Umu tak ráda.. Ona je to v podstatě strašná slátanina, ale nemůžu popřít, že tam bylo pár hodně dobrých momentů a super hudba. O zábavu se sice staral skoro celou dobu jenom Rainn Wilson, ale třeba taková scéna se žralokem taky stála za to. Nebudu to natahovat, na film se určitě znovu nepodívám, ale nijak zvlášť nelituju, že jsem ho viděla. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie nepokrytě láká na Umu Thurman a je to právě ona, která je největším trumfem této milé taškařice. Ňoumovitý Luke Wilson nepřevádí nic světoborného a ani se k energické Umě příliš nehodí, ale řada scén je nápaditých, ale rozhodně nějaký promrhaný potenciál je cítit, a to se režijní taktovky chopil Ivan Reitman, který má s podobně laděnými filmy zkušeností na rozdávání. Snahu mu rozhodně upřít nelze. Bavil jsem se slušně. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)
  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)
  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)

Reklama

Reklama