Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Působivé rodinné drama o vztahu tří sester a jejich matky, jež se vzájemně odcizily v důsledku tragické události z dětství, se odehrává v Paříži 80.let. Ženy se znovu setkávají, rozhodnuty vypořádat se společně s minulostí a oním hrozivým tajemstvím, jež s sebou po celý život nesou... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Neumím napsat nic duchaplnějšího než - Překrásný film. Měl tolik vrstev a odnoží a já se po jeho skončení bála, že když si ho hned nedám znovu, tak tu jemnou pavučinku obrázků, myšlenek a emocí poztrácím. To ale není ke škodě filmu, je to naopak jeho přednost - být na něj znovu zvědav a opět v něm objevovat. A pak se podívám, kdo že to má kromě jisté režisérské ruky a neskutečně podmanivých ženských výkonů na svědomí?... scénář: Krzysztov Kieslowski. Proč se tomu nedivím?! ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Taký jesenný film. Plný silných emócií a predsa tichý, plynúci pomaly a majestátne ako rieka sfarbená krvavým slnkom a opadaným listím. Tú metaforu som nepoužil náhodou, s estetickými symbolmi sa tu pracuje dosť husto: a keby bol príbeh o čosi originálnejší, filmoví fajnšmekri by mali isto sviatok. Hm, sviatok je to vlastne tak či tak, vzhľadom k "debilizácii" súčasnej kinematografie. P. S. Za "oficiálny text distribútora" na žaketke by sa mal dotyčný distribútor nieže hanbiť, ale rovno škvariť. A keďže sa už film volá Peklo, tak teda v Pekle. ()

Reklama

Foo 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděla jen verzi s anglickými titulky a DVD né a né přijít. Ale i přesto, že jsem v angličtině mírně pokročilý začátečník, udělalo to na mě obrovský dojem. Film je dobře poskládaný, že vydržíte koukat od začátku do konce. Řešené problémy, traumata, či starosti se mohou objevit v životě každé z nás, žen. Bylo to dechberoucí, ohromující. Myslím, že komentáře předemnou to všechno dokonale vystihují. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Výborné herecké výkony a celkom hutná dráma, ktorá pred svojou polovicou naberá na obrátkach, no nedostáva sa do príliš rýchleho tempa. Všetko sprevádza vynikajúca hudba. Netreba čakať žiadny thriller, je to o vzťahoch silne poznačených minulosťou i prítomnosťou, ktoré prinesú svoje prekvapenia. Popis k filmu od distribútora nehovorí o filme vôbec nič a nie je lákavý. Film samotný zapôsobí nakoniec celkom opačne. ()

bila.tecka 

všechny recenze uživatele

Tenhle druh filmů miluji, výborně napsaný, přemýšlivý, neambiciózní, tiše emotivní, komunikující s divákem. Krzysztof Kieslowski svoji plánovanou trilogii (Nebe, Peklo, Ráj) již nestihl, přesto jeho nezaměnitelný rukopis je tím největším kladem. Drama tří sester, které prožívají svá vlastní milostná trápení, má společné téma - trýznivé soužití s mužským "elementem". Herecké výkony bezchybné, režie taktéž. Nádhera, plný počet. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama