Reklama

Reklama

Koncert pro jednoho

Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný / Hudební
USA, 2005, 4 min

Obsahy(1)

Jeden z krátkých filmů studia Pixar. Vesnická holčička se chystá vhodit penízek do kašny na náměstí, aby se jí splnilo její přání. Dva hudebníci by ovšem zlaťák raději viděli ve svých kasičkách, a tak se Tippy ocitá uprostřed souboje jednočlenných orchestrů, který nakonec dopadne zcela jinak, než by kdokoli očekával. (Nogard)

Recenze (158)

tron 

všechny recenze uživatele

Nemilovať z pozície filmového fanúšika snímky z dielne Pixar je ťažké a to isté platí aj o ich krátkometrážnych počinoch, ktoré z príjemnej tradície umiestňujú k svojim „plnohodnotným“ filmom. K Autám je to Koncert pre jedného, pôvabný mini príbeh o hudobníkovi na vyľudnenom námestí, ktorému nemá kto dať zarobiť... až kým neuvidí, ako si to so zlatým peniažkom k neďalekej fontáne mašíruje dievčatko s víziou hodiť dukát pre šťastie do vody. To však umelec nemôže dovoliť. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Je skoro neuvěřitelné, kolik fantazie mají lidé u Pixaru a co dokážou vtěsnat do prostoru čtyř minut.... Vtipné, pozitivní, nápadité dílko. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Do detailů promyšlená výtvarná stránka, šikovní ale poněkud hamižní muzikanti, pekelně nasr... výraz v dětské tvářičce a pěkně zlomyslný konec. Tradiční kvalita od Pixaru, tentokrát u oficiálního předfilmu k Autům. 80% ()

Matty 

všechny recenze uživatele

One Man Band? Ona to není úplně nereálná myšlenka. Jednou jsem na ulici viděl borce, který zvládal hrát na několik nástrojů najednou a hravě tak suploval mnohačlenné hudební seskupení. Jinak samozřejmě prvotřídní Pixar - vtipný, s poučením a špičkově animovaný. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Pixar má vždy v skutku vypointované krátkometrážne kratásky a tento o hudobnej konkurencii na námestíčku patrí určite k tomu najlepšiemu čo stvorili. /85%/ ___Krátkometrážna rozprávka "Koncert pre jedného" sa dá pozrieť na DVD Pixar: Kolekce krátkých filmů. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá hvězda za úžasnou pointu a hlavně ksichtík holčičky na konci. Strašně silná tečka u jednoho ze slabších kraťasů Pixaru. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Výbornej nápaditej příběh, ovšem animace mi na dnešní dobu nepřipadala jako něco převratnýho, snad jen voda se povedla a celkově prostředí bylo hezký, ale na rok 2005 nic extra ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedený předfilm, který se snaží do pár minut vtěsnat dlouhý příběh a kupodivu to celkem funguje. Bohužel není ani vtipný a stejně jako většina těchte krátkometrážních věcí nedokáže příliš zapůsobit. Holčička se mi nelíbila, ale nápaditost hudebníků ano. Škoda jen toho předvídatelného konce (SPOILER: Myslím hození peněz do fontány, ten pytel jsem nečekal ani náhodou). ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Výborná hudba, originální nápad a jak je u Pixaru zvykem - prvotřídní provedení. Řadím k tomu nejlepšímu od Pixaru. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Počul som, že Pixar znovu predvnaďuje divákov k filmu, tentokrát k autám, no asi vedel čo robia. Kraťas bol fajn, no zámerne nabol asi až taký kvalitný a vtipný, aby nepredčil samotný film. Ale aj tak by som si to vrece nechal pre seba. :) 80%. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Spolu s CARS kiny prosvištěl i další vynikající krátký film od Pixaru ONE MAN BAD. Za ty 4 minuty celkové stopáže dokáže tak jako vždy rozesmát, pobavit a naplnit vás pozitivní náladou. Tentokrát jde o souboj dvou pouličních muzikantů o penízek jedné malé holčičky. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Super. Tenhle kraťas vám řekne o životě a o lidské povaze úplně všechno. Ponaučení? I děti mohou být pěkní šmejdi. ()

venus 

všechny recenze uživatele

Krátký příběh od pixaru, ve kterém se dva muzikanti předhánějí v tom, kdo toho ukáže víc, aby získali peníz od malého dítěte. ()

Reklama

Reklama