Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(50)

Keiichi se nově přistěhoval do Hinamizawy, kde objeví sérii vražd z minulosti. Ale jeho noví kamarádi o nich mluvit nechtějí a vypadá to, že ho tajně sledují. (Netflix)

Recenze uživatele ikilledjenny k tomuto seriálu (2)

Higuraši no naku koro ni (2006) 

Úzkost, paranoia, lži, záhadná úmrtí, vraždy, sebevraždy, potoky krve, šílené výrazy, šílené oči, ďábelský smích. Tohle všechno je ve všech 6 aktech. Příběh je velice zajímavým svým pojetím času a reality. Jedno léto, jedna slavnost Watanagashi, Oyashirova kletba a 6 různých verzí, každá jiná a zároveň stejná. Anime, kde umírají kawaii holčičky docela brutální smrtí. Nevěřím, že vysvětlení na konci bude takové jednoduché. Druhá série to jistí. Opening skvělý, ending nic moc. K páté hvězdičce mi pořád něco chybí, možná to bylo tou animací, která se mi moc nelíbila. ()

Kai (2007) (S02) 

Tak jsem se po pár měsících vrátila do Hinamizawy. Rika bojuje s osudem, co to jen jde a nakonec ... no myslím, že jsem trošičku zmatená z poslední minuty posledního dílu, ale budu to považovat za happyend. Trošku té krvetam také bylo, a tentokrát šlo o napětí. Kvalitou je příběh srovnatelný s první sérií, kresba je stejná (a pořád mi moc nesedí) opening a ending skvělé. No teď už jen zkouknout Rei. ()

Reklama

Reklama