Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Zbrklý a lakomý a žárlivý Roy, stydlivý perfekcionista Moss a jejich přirozeně hysterická šéfka Jen jsou zase tady! Irský autor kultovních seriálů Black Books, IT Crowd a gigantického opusu Father Ted Graham Lineham pokračuje v líčení osudů našich suterénních outsiderů. Roy půjčil Jen 5 (slovy pět) liber a doprovází ji až domů, aby je získal nazpět. Tam zastihuje lehce nechutného řemeslníka Garyho, který modernizuje Jenin byt. Usmyslí si, že je to jeden z účinkujících ve známém televizním seriálu o nešikovných řemeslnících, kteří všechno zničí – a ještě k tomu určitě čurá do umyvadla a do vany. Jen se kvapně vrací domů a z řemeslníka nespustí oči. Mezitím dědic firmy Reynholm Douglas úspěšně hazarduje s dobrým jménem podniku a nakonec si prostřelí nohu otcovou pistolí. Gary si Jenin zájem vysvětluje jako erotickou náklonnost a dost hrubě ji odbyde. Moss čelí útokům výrostků v parku a Roy zvyšuje jeho odolnost speciálním tréninkem. A pointa? Gary nikdy sice nevystupoval v seriálu A je to!, ale za ty všechny ústrky a podezřívání se pořádně vyčurá do vany. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (17)

Ajťáci (2006) (seriál)

  • Noel Fielding (Richmond) se ve 3. řadě objevil pouze v jedné epizodě, protože byl zaneprázdněn natáčením seriálu Mighty Boosh (od r. 2004). Jeho absenci ostatní postavy omluvily tak, že údajně dostal kurděje. (Alfréda)

Ajťáci (2006) (seriál)

  • Web friendface.org parodující Facebook, který se objevil ve 3. sérii, skutečně dočasně existoval. (awful)

Ajťáci - Copak nejsme chlapi? (2008) (epizoda) (S03E02)

  • V epizodě zazní názvy čtyř anglických fotbalových klubů, a to Arsenalu, Chelsey, Liverpoolu a West Hamu. Kromě toho zazní i dvě jména spojená s fotbalem, konkrétně Arsène Wenger a Theo Walcott, v té době trenér a hráč Arsenalu. (ArsenalEagle)

Ajťáci - Friendface (2008) (epizoda) (S03E05)

  • Moss (Richard Ayoade) zmiňuje své dvě imaginární děti, které pojmenoval Zenith a Quasar. Zenith i Quasar jsou značky televizí, jež se vyráběly v Severní Americe v 60. letech. (Alfréda)

Reklama

Reklama