Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Debru trápí výčitky svědomí a přestává to zvládat. Nepřiměřeně pije, nabourá auto, a dokonce zastřelí dalšího člověka. Nevidí jiné východisko než se jít udat... (TV Prima)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Debra sa definitívne psychicky zrútila, respektíve zošalela, ako chete. Čo to znamená pre Dextera? No situáciu, v akej sa počas svojho života ešte neocitol a to sa ocitol už vo všeličom. No a opäť treba kľlučkovať čo to dá, ale vzhľadom na fakt, že ide o poslednú sériu, divák môže nadobudnúť dojem, že sa z toho všetkého už nevymotá. Skutočne som zvedavý na ďalší vývoj. Ústredný prípad sa parádne rozbehol, dokonca sa začal popri prípadu číslo dva odvíjať ešte prípad číslo tri. To sa stáva, keď idete obhliadnuť dom istého podozrivého, zistíte, že vo vyšetrovaní vášho zločinu je nevinný, ale vrahom je tak či tak. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct, ale osmá řada mě zatím příliš nepřesvědčila. Jejím nejlepším dílem byl zatím ten první, měl sice nejlepší scénář, ale cenzura z něj udělala frašku. Druhá a třetí epizoda si byly dost podobné, nebyly příliš zajímavé a opakované ponory do hlubin Debřiny psychiky, začínají být trochu nudné. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Debb začíná solidně hrabat, Quinn se zas dostává do popředí a já mu opět dost fandím. Snad se ve finále bude v celém tom “revealu” angažovat a snad bez jakékoli újmy. Ale je už teď jasné, že pro někoho to tu neskončí dobře. ()

Reklama

Reklama