Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. V zahradách předměstských domů rostou protiatomové kryty. Ken se dává dohromady s Barbie. Roger Maris má na kontě 61 home runů. Elvis Presley je v ráji v roli bývalého vojáka, který se vrací domů na Hawai. Jeho matka (Angela Lansbury) čeká, že její syn začne budovat kariéru, ale Elvis si raději oblékne havajskou košili než bílý límec, a tak přijme místo turistického průvodce. A má štěstí: jeho prvními zákazníky je skupinka pohledných dívek. Elvis, krásná příroda, ještě krásnější dívky a "rock-a-hula" písně – to je ráj! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Uvolněný starý "muzikál" s Elvisem, kde hraje zlatýho synka playboye, co se právě vrátil z vojny a chce se postavit na vlastní nohy. Songy moc fajn, dívá se na to hezky, ale stejně bych ten infantilní děj třeba o 15m zkrátil a dal tomu malinko spád. Hlavní ženská role má být z původní havaj rodiny a přitom je to klasická kalifornská krasotinka, tak to mi přišlo trochu nefér. Na to zašít se před dnešním světem, anebo jen šedým počasím venku, je Blue Hawaii každopádně ideál :) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jeden ze tří Elvisových filmů z Havaje: na Blue Hawaii volně navázaly tituly Girls! Girls! Girls! a Paradise, Hawaiian Style. Na svou dobu šlo o velmi úspěšnou záležitost, problémy neexistovaly, i když jeho matku hrála Angela Lansbury starší jen o 10 let. Kupodivu i scénář, který vlastně neexistoval, a vypadal jako fiktivní pokračování G. I. Blues, byl nominovaný na Writers Guild of America v kategorii Best Written American Musical. ()

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Elvis se vrací po dvou letech z vojny a nechce se mu pracovat v rodinné firmě a tak si najde práci jako průvodce po Hawaii.Filmem nás provází skvělé písničky a roztančené pláže.Matku Elvise v tomto snímku zahrála Jessica Fletcherová ,kterou známe z kriminálního seriálu To je vražda,napsala.Uvolňující film ,který mě pobavil. ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší z Elvisových filmů. Čtyři hvězdy jen v kontextu dalších jeho filmů, je to samozřejmě kýč jak bič, ale tady se Elvis aspoň trošku snažil. ()

speedy7929 

všechny recenze uživatele

Na tú dobu to musel byť veľmi kvalitný film, ktorý ma uistil v tom, že Elvis bol veľký kráľ v tých rokoch. Muzikál z havajského podnebia.. Piesne, ktoré boli hrané boli pre mňa dosť známe hlavne Can't help falling in love, ktorú keď spieval som mal husiu kožu.. Celkovo zábavný a nenudný muzikál... Najviac ma dostala hláška väžňa: " Krásne spievate a dufám, že dostaneme doživotie ako ja" ()

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele

No tak jo, dobře. Já opravdu vím, že je to jen bezduchá srajda s Elvisem v hlavní roli, švihlýma šedesátkovýma písničkama, pinup holkama s květy ve vlasech, která se odehrává na hawajský pláži. Jenže o to právě jde! Vždyť tam hraje Elvis, zpívá šedesátkový písničky, randí s pinup girl, co nosí ibišek ve vlasech a celý se to odehrává na Hawaji! A upřímně řečeno - potřebujeme k životu něco víc??? ()

baron156 

všechny recenze uživatele

Elvis Presley? Angela Lansbury? Hawaii? Příjemná letní komedie z Hawaiských ostrovů. Elvis Presley je v tomto filmu ve své nejlepší formě. Překvapila i Angela Lansbury jako potrhlá máma Elvise. ALOHA HAWAII!!! ()

Reklama

Reklama