Reklama

Reklama

Andy Samberg (Saturday Night Live) jako Rod Kimble, kaskadér s falešným knírkem a velkým snem, v této fantastické komedii tak nepředvídatelné, že nebudete věřit, co přijde dál! Rod nikdy nedopadl, aniž by si nenamlátil. Jeho rodina a přátelé si myslí, že si stále jen dělá legraci. A ke všemu jeho nevlastní otec Frank ho používá jako svůj boxovací pytel. Ale pár drobných problémů mu nemůže zabránit v největším kaskadérském kousku jeho života. Dále hrají Isla Fisher (Wedding Crashers) a Ian McShane (Shrek the Third), Pirát silnic je "neuvěřitelně zábavný od začátku do konce" a míra zábavy stoupá, když Rod vzdoruje smrti, aby vyhrál peníze, dívku a hlavně trochu respektu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (140)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Zámerom tvorcov bolo očividne natočiť debilnú komédiu. Ostali ale niekde na polceste a výsledok je tak jednoducho len debilný. Toto slovo dokonale charakterizuje postavy, scenár a koniec koncov aj spracovanie filmu. A kto sa dokáže na riadnom debilovi zasmiať, tak sa pobaví aj pri tomto snímku. 4-/10 PS: Slovenský (a český) názov filmu je mimoriadne debilný tiež a s dejom filmu nemá absolútne nič spoločné. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Normálne už ani neviem ako sa vyjadriť k filmu, ktorý mi ako divákovi naozaj nič nedal, a ktorého príbehová línia je vo svojich základoch obžúvaná v ústach niekoľkých scenáristov s minimálnou obmenou originality. A to, že sa počas hodiny a pol dva, či trikrát schuti zasmejem považujem naozaj za stratu času, to si už radšej za päť minút vygooglim nejakých pár kameňákov. 35%. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Samozvaný kaskadér Rod Kimble to mohl celé vyřešit po pěti minutách svým vrcholným číslem "Nejen duch umí projít zdí", kdy by rozparádil svůj moped na max.rychlost 50 mil/h a vpálil to betonové zdi supermarketu. Zůstal by z něj jen falešný knír Jendy Rosáka, levý blinkr, úlomek Jofy Vladimira Krutova a mně prostor k sledování jiného filmu. Andy Samberg má jisté komediální schopnosti, bohužel však pro něj, rajón bavičů s ústy, co by pojmula kombajn i s dvěma agronomy, má nadlouho pod palcem Carreyovic Jimmy.. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Ach na ten nabúšený kasting a ten mne celkom sympatický absurdný plot (nevlastný syn je tak vytáčaný tatkom, že ho chce strašne zbiť-mimo iného aj za to, že po ňom hádže nindža hviezdice :-D-ale starký je chorý na srdce, tak sa mladý rozhodne svojím neschopným stuntnadaním vyzbierať prachy na transplantáciu, aby ho konečne mohol nakopať do řite). A Sanberg s bajúzom a tým bizardným nemožným afrom tiež podchvíľou naťahoval kútiky, ale to je tak všetko. Holt, idiotské komédie tiež treba vedieť robiť, aby stáli za reprízu. Tu sa to moc nepodarilo. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

"No to mě poser!" poslední věta filmu a taky dojem, který to ve mně zanechalo... Jak si někdo může myslet, že tohle je vtipné? Jeden velký trapas, tak by se to dalo spíš charakterizovat (nebo spíš milion malých, to už asi vyjde nastejno). Možná že aspoň s tím Willem Farrellem, který si měl původně zahrát hlavní roli, by to mělo nějakou šťávu. Ale to už se asi nedozvíme. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kapela, která hraje během Rodova (Andy Samberg) skoku přes patnáct autobusů, je ve skutečnosti Queens of the Stone Age. (SHI-SHA)

Související novinky

Stiller a Vaughn zachraňují svět

Stiller a Vaughn zachraňují svět

05.07.2011

Osvědčené „ksichty“ z komediálního sdružení Frat Pack si spolu zahrají v akční sci-fi komedii Neighborhood Watch, která je u studia 20th Century Fox ve výrobě už od roku 2008 a za tu dobu se u ní… (více)

Reklama

Reklama