Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (258)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No zas tak priserny to nebylo, ale porad to je dost slusna kokotina. Nejvetsi problem je, ze to krome par drobnosti nema s hrou vubec nic spolecnyho a pribeh je proste dementni. Aspon, ze tu sem tam padne naka slusna hlaska nebo se odehraje naka vtipna scena. A vsechny prestrelky jsou sice natoceny nic moc, ale jsou zabavny, strili se tu naprosto po vsem a ve velkym, takze skoda, ze jich tu je tak malo. Jinak herci jsou az na par vyjimek priserny. A hudba je docela slusna. Skoda, ze se Uwe nedrzel predlohy, mohlo to bejt zabavnejsi. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Tohle je první film Uweho Bolla, jaký jsem kdy viděl, a nebylo to tak hrozné, jak jsem čekal. Je to hezky politicky nekorektní, občas i vtipné, a sám velký Uwe ve svém cameu ukázal, že si umí udělat legraci i ze sebe. Flim mi místy připomínal dokonce..Pink Flamingos!:) Tak, a teď k těm podstatnějším a záporným věcem. Uwe skutečně neumí vůbec režírovat, film nemá žádný pořádný děj, a je to jen pásmo více či (častěji) méně vtipných scének. Stejnojmenou hru jsem sice nehrál, ale film toho s ní taky asi moc společného nemá... Uwe Caesar! ()

Reklama

BitlDjus 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím... hru Postal miluji a od Bolla jsem čekal nějakou skvělou píčovinu, která se mi dostala. Film jako takový stojí fakt za hovno, ale pro milovníky Paradise City a ostatních věciček od Running With Scissors tohle musí vážně potěšit. A že to potěšilo dost! Filmem nás doprovází dobře vybraný a vypadající hrdina, neskutečně suchý, černý humor, vypatlaně srandovní scény a řekl bych, že skvěle zvládnutá atmosféra tohoto buranského městečka. Když bych si měl na živo představit Paradise City, tak by se mi nastínilo zrovna tohle. Takže stručně, Boll si může být nejhorší režisér, který všechno zmrví ale Postalem ve filmu se opravdu předvedl. Konečná scéna mě dokonale odzbrojila. "Co to bylo ?!" "Lekl jsem se, že jsme píchli, ale jen jsme přejeli nějakou holku." ()

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

Po všech těch kritikách tady jsem se na Postal ani moc netěšil, ale po jeho shlédnutí nemůžu jinak, než dát plný počet hvězdiček. Koukal jsem na to s kamarádem a celý film jsme se smíchy váleli po zemi. Viděl jsem většinu Bollových filmů, ale tohle je něco naprosto jiného a jedinečného. Asi se s většinou z vás neshodnu, ovšem já tenhle film vřele doporučuji. ()

whack 

všechny recenze uživatele

Táto čierna komédia, ktorú moralisti asi nemajú v láske, ostro paroduje všetky spoločensky zaužívané stereotypy a predstavy o oficiálnej politicky korektnej pravde. Berie si na mušku vojnu proti terorizmu, politiku, úradníkov, silikónovými celebritami ovládanú mládež, hrdé americké patriotické rodiny, nezmyselné tradície a mýty. Je to primitívne a buranské, nemá to žiadny cieľ, ale je to taký rovnaký meter na mfp spoločnosť naokolo. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Film se natáčel ve Vancouveru a v Surrey v Britské Kolumbii. (rafix)
  • Film stál iba 15 mil. dolárov. (Mihail123)
  • Vince Desiderio, ktorý pracoval aj na scenári, chcel pôvodne omnoho temnejší príbeh. Uwe Boll to však odmietol s tým, že radšej by chcel film poňať ako čiernu komédiu. (Jakub225)

Reklama

Reklama