foto

Michael Benyaer

  • nar. 25.5.1970 (47 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blood, Sand and Gold
2016 Deadpool
Legenda tajného chrámu
2015 Signed, Sealed, Delivered: The Impossible Dream (TV film)
2013 Assault on Wall Street
2012 For the Love of Money
2011 Fred & Vinnie
2009 G. I. Joe
Transformers: Pomsta poražených
2008 Far Cry
2007 Paralelní svět (TV film)
Postal
2006 Po stopách 11. září (TV film)
2005 Murder Unveiled (TV film)
2004 Truth About Miranda, The
2003 Hot Wheels Highway 35 World Race
Underworld
2002 Smrtící žár
2001 ReBoot: Daemon Rising (TV film)
ReBoot: My Two Bobs (TV film)
2000 Moje matka je špion! (TV film)
Tajní agenti Crash & Byrnes
Zab tu mrchu!
1999 Auteur Theory, The
Waking
1997 Ničitel
Souboj na obloze
1996 Underworld
1995 Ray Alexander: Vražda k večeři (TV film)
1994 Flinch
1991 Hitman 3: Likvidátor
1989 Pátek třináctého 8
1988 Vražda na Aljašce (TV film)
1987 Barbie (TV film)

TV seriály

2017 Muž hledá ženu (TV seriál)
Pad Thai (S03E06)
Útěk z vězení (TV seriál)
The Prisoner's Dilemma (S05E04)
The Liar (S05E03)
Kaniel Outis (S05E02)
2016 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
2014 Inteligence (TV seriál)
Poslední loď (TV seriál)
Vítejte na Gitmu (S01E02)
The Flash (TV seriál)
Things You Can't Outrun (S01E03)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Svatba 1/2 (S05E23)
2013 Motiv (TV seriál)
Oklika (S01E06)
2012 Prozíravost (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2010 Svetlana (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Nekupujte padělky (S01E06)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Božská mrcha (TV seriál)
2006 Emily's Reasons Why Not (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Nachový opar (S01E10)
2005 Inside, The (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S04E09)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
On Tilt (S03E15)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Romeo! (TV seriál)
2001 Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Snadný cíl (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1996 Viper (TV seriál)
1994 Reboot (TV seriál)
1993 Dobrodružství ježka Soníka (TV seriál)
Exosquad (TV seriál)
Hurricanes (TV seriál)
1990 G.I. Joe (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
1979 Kidó senši Gundam (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2006 Egyptská Kniha mrtvých (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace