Reklama

Reklama

Už jsme doma?

  • Česko Dům snů (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick Persons se chystá radikálně změnit život. Ještě netuší, jak moc radikální to nakonec bude. Prodal sběratelský obchod, oženil se s krásnou Suzanne a nastěhoval si ji i s dětmi z prvního manželství Kevinem a Lindsay k sobě domů. Rychle zjistí, že jeho staromládenecký byt není pro život rodiny vhodný. Když mu navíc Suzanne prozradí, že je těhotná a budou mít dvojčata, je mu jasné, že musí najít něco většího. Nakonec se rozhodnou, i přes protesty Kevina a Lindsay, přestěhovat na venkov, kde si vyhlédnou hezky vypadající domek. Nick ho koupí, aniž si ho pořádně prohlédne, a tak se brzy začnou objevovat nečekané potíže. Dům jako by se začínal rozpadat. Elektrika vyhoří, trubky topení a vody se bortí, ve střeše je díra. Nick rychle zjistí, že není natolik schopný řemeslník, aby vše zvládl sám, a když se navíc objeví plíseň, najme svérázného Chucka Mitchella. Svérázného je však slabé slovo. Jeho netradiční stavební metody dům ještě víc likvidují, stejně jako jeho nápady ničí jeho rodinu. Nick má stále neodbytnější pocit, že dům nikdy nedají do obyvatelného stavu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

tron 

všechny recenze uživatele

„Jeseter chutí ako kura. Ale rybacie.“ V roku 2005 Ice Cube produkoval a hral v rodinnej road movie komédii Už sme tam?. Stelesnil v nej muža s parádnym novým autom, ktorý sa zamiluje do ženy a aby stúpol v jej očiach, rozhodne sa do vzdialeného bodu na svojom aute odviezť jej dve nepodarené deti. A to napriek tomu, že deti z duše a úprimne nenávidí. Nebolo to príliš vtipné. O dva roky Cube priniesol, znova ako herec a producent, pokračovanie. Z lásky sa stala manželka, z cudzích otravných detí vlastné otravné deti... a dvojičky sú na ceste. Nečudo, že je všetkým v byte tesno. Presťahujú sa teda do rozprávkového domu na vidieku, ktorý im dohodí šialený realitný maklér (John C. McGinley). Po odkúpení domu sa ale začnú kopiť problémy. A to je pointa filmu: každých 10 minút sa objaví nový problém (elektrika, termity, medvedík čistotný, hnilé steny, voda). Do toho nudné kecy o rodinných hodnotách, hrdina sa prestáva ovládať, pôrod sa blíži a situáciu komplikuje realitný maklér, ktorý je v malom meste tiež nekompromisným zástupcom toho i onoho, pričom je zrejme duševne ťažko chorý, pretože pri výkone jednotlivých funkcií sa mu mení hlas a osobnosť. A to sa dá povedať o celom filme – nie je vtipný. Aj najlepšie gagy sú hodné maximálne jedného pousmiatia (pravdepodobne z minula sa vracajúca šialená srna, Havajčania, pukavé rodenie gubiek). ()

as-minor odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení, toto je nevkusná sračka so scenárom, ktorého „IQ“ je na úrovni morskej sasanky, alebo húpajúceho koníka ak chcete. Veľmi rád by som sa zúčastnil vyhubenia všetkých „parazitických“ kópií tohto filmu. Tie by mali byť povinne, teda zákonom ustanovené za zdraviu škodlivé. Následne zničené, spálené a vypudené z našej planéty do vesmírneho priestoru. Takýto paškvil nemôže byť súčasťou kinematografického univerza a mal by uzrieť svetlo nášho sveta len skrz kanalizačné potrubie. Bohužiaľ, obávam sa, že i v tomto neslávne preslávenom fekálnom prostredí by napáchal viac škody než osohu. Takže sa navraciam k pôvodnej vyhladzovacej myšlienke. Fyzické kópie spáliť a digitálne platformy oprostiť od tohto „naprosto“ sprostého snímku. A každý HDD, SSD a server na ktorom sa tento pseudofilm nachádzal tiež povinne spáliť. Ja už som založil slušný ohníček a od radosti preskakujem vatru. Ale netlieskajte, ja len konám službu spoločnosti. Zachraňujem dôležitý čas pre ďalšie generácie. Čas je vskutku vzácny pán, no neúprosný zlodej života a nevedno sa s ním, aj keď na pár minút, zahrávať a tráviť ho sledovaním tohto veľkého, smradľavého (to kvázi „dielo“ skutočne precítite) a nechutného exkrementu. Nie, nie vy už nemusíte ja som ho videl! A spálil, pochopiteľne! ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Oba filmy jsem viděl najednou, takže komentovat to budu jenom u novějšího kousku. I přesto, že v druhém díle se John McGinley stará o veškerou zábavu, prostě to nestačí k tomu, aby to byla alespoň průměrná komedie, první dílo se k té průměrnosti aspoň trochu blíží. Když takhle vidíte Ice Cuba hrát, naskytne se vám pak otázka, co z dvojice rodinná komedie-gangster hip hop myslí vážně. Fakt, že natočil pokračování a jeho poslední deska nestála za nic mě spíše utvrzuje v tom, že už má taky svůj zenit kdesi daleko za sebou. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Komedie plná černých hlav si pro většinu případů teda z mého pohledu často hraje na drsnou a málokdy pobaví, nebo spíš pobaví, ale jen za velkou louží, v Americe, a tam už jen pár lidí, jenže těch pár lidí je tam požehnaně a čítají tmavší kulturu obyvatelstva, kteří ony herce neskonale respektuje. Ice Cube není špatný herec, nebo teda není dobrý, ale na druhou stranu je sympaťák. Hrál v řadě filmů, které jsou známé, ale ne natolik úspěšné, takže o zviditelnění nebyl problém. V Už jsme tam? si opět zahrál postavu, které brnkají na nervy noví sousedi, když se s celou svojí rodinkou přestěhuje do nového domova a o zábavu je vcelu postaráno, jen je to prostě neskutečně průměrné, a i když se člověk zasměje, druhý den si na film těžko vzpomene. Nic originálního, čistý průměr z mého pohledu. --- Seš na mě jak bachař... - Jo? Tak vítej na Alcatrazu. ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Nevyhnutné pokračovanie filmu "Are We There Yet" je taktiež oficiálnym remakom komédie "Mr. Blandings Builds His Dream House" (1948) - kompletne s logom RKO RadioPictures, ale Ice Cube nie je Cary Grant a scenár je úplne nevzrušivý. Premisa je rovnaká , ale nekonečné nezábavné gagy Vás nútia pozerať na hodinky a klásť si otázku: Už bude koniec? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Nickova hláška: "Neumím karate, ale ovládám ka-razay!" (I don't know karate, but I know ka-razay!) je ve skutečnosti část textu Jamese Browna z písničky "The Payback", která vyšla v roce 1974 na stejnojmenném albu. (HappySmile)
  • Elektrikář v čase 30:00 odjíždí Ladou 2104 kombi. (DexMASTER094)
  • Film byl poslán do kin pod názvem „Needs Work“. (Pumiiix)

Reklama

Reklama