Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé batole, které se ztratilo třem zcela neschopným únoscům, prožívá svá první velká dobrodružství ve velkoměstě. Zlosyny tak zcela nevědomky, leč o to důkladněji vytrestá... (oficiální text distributora)

Recenze (152)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Videné na premiére v kine a od toho času ešte veľakrát v TV, napr. dnes s osemročnou dcérkou. Je to film, ktorý patrí do "ranku" Hon na myš, Pidilidi a pod., takže jasné, je to infantilné. Ale je to krása rokov deväťdesiatych, takže ja nemôžem na to nadávať. Bola to taká hraná paralela na rozprávky typu Toma a Jerryho alebo ešte lepšie niekdajšie Looney Toones. Zahrali si tam slušné mená, malo to výborné technické spracovanie, aby aj nie, keď za efektami bolo vtedajšie ILM, čo bola over topka vtedajšej doby. Pre mňa veľmi dobrý filmík a aj dcérka sa na tom nasmiala. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

V první polovině devadesátých let byla po megaúspěchu Sám doma populární látka o boji dítěte/zvířete proti přitroublým zlodějům a na této vlně se chtěla svést i infantilita Baby day’s out. Je pro mě záhadou, proč John Hudges psal scénář a dělal producenta u tohoto drahého a hloupéjo filmu. Jedna hvězda za scénu, kdy Bink zapalovačem pálí jednomu z únosců koule. Zbytek založen na debilitě. Nedivím se, že snímek v kinech zcela vyhořel. ()

Reklama

Hyger 

všechny recenze uživatele

Původně jsem hodnotil snad ** nebo ***, ale teď jdu ještě výše. Účelem tohoto rodinného filmu je pobavit (především menší děti) a to se tady povedlo. Jestli od toho někteří hodnotící čekali zábavu pro intelektuály, tak se hodně sekli. Doporučuji jim sebrat se a jít zhlédnout další díl povedeného kultoseroše HIMYM. To je taky infantilní zábava, ale pro dospělé. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Co vám zaručeně půjde na nervy, je to mimino. Protože ho uvidíte ve všech scénách. Co vás ale zaručeně pobaví, je trio padouchů, kteří to s ním nebudou mít vůbec lehké. 👍😁 Film se skládá později s velmi vtipných scén, které trošku připomínají filmy Sám doma. 😁 Herci se zde opravdu vyblbli. 👍 Poznámka: Scéna se zapalovačem v parku, mě málem zabila. Nemohl jsem se nadechnout smíchy. 👍😂😂😂😂 Doporučuji. Hvězdiček 3 ()

Untitled07 

všechny recenze uživatele

Prcka Binka jsem si jako malá pořád pouštěla na VHS a milovala jsem ho. Dnes jsem ho po letech viděla znovu a překvapilo mě, že si pořád pamatuju dialogy. Jasně, postrádá to logiku, ale má to skvělé herecké výkony, je to vtipné a je to prostě úžasný film na sváteční den, pro pobavení a odpočinek celé rodiny. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • Plány pre pokračovanie s názvom Baby's Trip to China boli zrušené. (Raccoon.city)
  • Scéna, kdy tlustá žena upustí tašku s Binkem, byla ve filmu sestříhána tak, aby nebylo vidět, jak Bink praští hlavičkou o chodník. V traileru však záběr zůstal. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama