Reklama

Reklama

Shrekovy Vánoce

(TV film)
  • Česko Shrekoleda (více)

Vánoční stromek není to jediné, co je v téhle sváteční komedii zelené. Oblíbený hrdina se vrací, aby se pokusil objevit kouzlo Vánoc. Shrek Fioně a dětem slíbí, že prožijí svátky, na které do smrti nezapomenou. Sám ovšem musí nejdříve absolvovat "vánoční rychlokurz". Když už má pocit, že všechno je, jak má být, a že Vánoce mohou začít, objeví se ve dveřích Oslík, Kocour v botách a Perníček s bandou přátel a rodinná pohoda je ta tam. Shrekovy Vánoce, to je úžasná pohádka, jaká tu ještě nebyla! (Magic Box)

(více)

Recenze (264)

jenik71 

všechny recenze uživatele

Vánoce jsou za mnou, tak proč si je ještě nepřipomenout třeba prostřednictvím Shreka. Alespoň jsem si to tak myslel. Tahle krátkominutážní taškařice je ale pouze jakýmsi zbytečným bonusem k dosavadním plnohodnotným filmům o Shrekovi. Nevím jaký tohle mělo smysl. Animátoři se asi u svých počítačů nudili a nazelenalé rodince chtěli vytvořit vánoční atmosféru. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Dnes si nějak nevzpomínám, proč dál jsem Shrekoledě tři hvězdičky. Možná to je tím, že byli Vánoce a já odhodil brýle snaživého filmového kritika brýle a nasadil si brýle růžové. Proto berte mé hodnocení s rezervou. Proč to tu teda píšu a hodnocení neodeberu? Nechci ho stáhnout, co když přece jenom Shrekovy Vánoce obsahovali nějaký výjimečný humor na který jsem přes hromadu filmů (viděných za dobu od zhlédnutí do napsání komentáře) zapomněl. ()

Reklama

Ash_Black 

všechny recenze uživatele

Úplně přesně si vzpomínám, jak se to na Vánoce avizovalo. Slyšte / slyšte, že jako nově - premiérově, Shrek tu zas je. Tak proč ne, bude to fajn, tu dvojku Shreka mám docela rád, tak jsem zvědav i na tuhle jednohubku. A dorazilo zklamání o úplně zbytečné věci, kterou jsem sice dokoukal, ale abych si tu náladu vyvážil zpátky, pustil jsem si „Borata“. Jasně :-), to je komplet odjinud, ale jestli si u těchto „Vánoc“ něco pamatuji - dejte si radši už po x-té toho druhého Shreka. Bude vám dobře, bude vám líp. ()

Gadamf 

všechny recenze uživatele

Dva podobné krátke animáky išli tieto Vianoce - Shrekovské Vianoce a Madagaskarovské Vianoce. Aj keď ma celovečerný Shrek bavil viac a mal aj lepšiu grafiku, v týchto kraťasoch bol Madagaskar výrazne lepší. Shrek bol len ďalší klasický detský aha-sú-Vianoce filmík, ktorý priniesol zopár vtipov, ale nič extra. Naopak Madagaskar bol výborný a mám dokonca pocit, že do tej necelej polhodiny dokázali nasúkať viac vtipu a zábavy ako do celovečerného Madagaskaru. Doteraz budem mať navždy nezabudnuteľné scény s "Džulienárom", či studenou vojnou medzi sobmi a tučniakmi. Na malé Shrekčatá si však nespomeniem tak ľahko. ()

pravo 

všechny recenze uživatele

V dnešnej dobe už kultové postavičky si našli čas nás pobaviť i vo vianočný čas a väčšina z nás tak- trocha znudená klasickým vianočným televíznym programom je určite rada za každý trocha nevšedný pohľad na Vianoce. Shrekove prvé Vianoce nepostrádajú vtipnosť Shreka a neodbytnosť až vtieravosť Oslíka ako aj zábavnosť Kocura v čižmách či iných postavičiek. Veľkou devízou tohto diela je aj relatívne krátka minutáž, takže to človeka ani nezačne nudiť a je koniec. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když chce Shrek políbit Fionu a vyruší je Pinocchio, zní píseň „Don't Stop Believin'“ od Journey. (griph)

Reklama

Reklama