Reklama

Reklama

Tři metry vysoký, zuby jak žiletky, drápy jak ostří nože. Nejděsivější žijící tvor na zabíjení je právě za tebou…
Osm problémových mladých lidí je odsouzeno k týdenní službě v komunitě ve vzdáleném kalifornském parku. Pod dohledem rangera Boba dostane skupina možnost odpykat své činy tím, že absolvuje cestu lesem. Bob jim bude jen poskytovat vodítko. Mezitím se v parku objeví uprchlý sériový vrah. Už v sobě nemůže držet svou krvežíznivost dál a hledá si své nové oběti. V lese však není jediným predátorem. Třímetrový grizzly si chce také přijít na své a skupinu sleduje. Z nevinné cesty lesem se tak stává boj o přežití. Počet mrtvých stoupá a idylické tábořiště se zalévá krví. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Nemám rád parodie a když si to navíc hraje na "seriózní" horor!!..první hodinka byla, alespoň na ty dvě hvězdy, ovšem posledních pár minut, to celé poslalo nemilosrdně do kopru..neuvěřitelně stupidní a špatný film a opravdu nechápu čím nás to ta DVD Edice krmí..toto nezachrání ani hezké holky(které v tom hrály), ani neuvěřitelně debilně napsané postavy, že byli až vtipné (Bebe)..ryze amatérská sračka..fuj. EDIT- 13. 6. 10 - Nevím čím to je, ale napodruhé jsem se u tohoto filmu skvěle pobavil..nejspíš je to tím, že film jsem sledoval ve více lidech (v rámci "sračkoidního" festiválku) a v rámci svých konkurentů to byl jednooký král mezi slepými. A Bebe si nejde nezamilovat, tak roztomile hloupoučkou krásku nelze nemilovat " Já vyhrála. Jo, jako v trosečníkovi, zbyla jsem poslední" =-D. A za tuto hlášku, která vyšla z jejích úst..jako narážka na mojí milovanou šou "Survivor", chtě nechtě musím přihodit ňákou tu zářivou:). My guilty pleasure. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl hodně zábavný film. Ani chvilku jsem se nenudil, pořád mě něco bavilo. Postavy tak zábavně přitroublé, ranger Bob skvěle napsaný a ještě lépe odehraný. Nakonec i té krve, ač se to zpočátku nezdálo a přivádělo na mysl lehké zklamání, bylo dost. Ten ironický nadhled, eruptující závěrečnou scénkou. Zajímavá hudba, parádní příroda, velmi slušné záběry zvířat. Prostě nečekaně poměrně zajímavý a povedený film. 3,5* ()

Reklama

Maty85 odpad!

všechny recenze uživatele

No tak todle snad nemyslí vážně! Možná, že kdyby namísto titulu "horor" uváděli "komedii" dal bych i jednu hvězdičku :-D Jednoznačně tendle "céčkovej" film útočí na nejhorší film roku. Já snad ani nebudu vypisovat nic negativního, to by se tu ani nevešlo, protože úplně všechno na tomdle filmu bylo špatně! Sakra proč sem se na to díval, ještě teď mě bolý oči. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Osem mladistvých delikventov je odsúdených za svoje prečiny na verejno-prospešné práce. Tento trest si majú odpykať zberom odpadkov v národnom horskom parku. Uprostred hôr však na nich číha smrteľné nebezpečenstvo. Dostali sa do teritória medveďa zabijáka. Ten na svojom území nemieni tolerovať žiadnych votrelcov. Začne ich jedného po druhom likvidovať. "Grizzly Park" je veľmi slabý americký natural animal horror. Od tristo päťdesiat kilového grizzlyho som očakával, že predvedie omnoho väčší masaker. * ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tady ten film není ani tak horror, jako spíš černá komedie ... To asi málokdo pochopil a posuzuje to jako horror, slasher nebo tak něco. Ale přitom je to jeden velký úlet. Technicky se filmu nedá absolutně nic vytknout, je zpracován naprosto precizně. Už za záběry přírody bych dal hvězdičku, prostě nádhera. Herci hrají výborně přesně to, co se od nich chce a žádá a jasně vykreslují svoje idiotské postavy. Medvěd je živý a je to macek, sériový vrah je buranský a nesympatický. A hlavně ... od začátku filmu jsem nevěděl, co se z toho vyklube. Nikoliv nejhorší, ale právě nejlepší je na tom scénář, který vodí diváka od začátku za nos. Pokud na tu hru člověk přistoupí, myslím, že se docela dobře pobaví. Postava šerifa je taky úžasná, tak vyrovnaného, charismatického týpka, na kterém nejde poznat, jestli má tolik zkušeností a otravná děcka vyloženě na háku, nebo je tak blbý a senilní ... to jsem snad ještě neviděl. Náhodou, perfektní filmová komedie bez jakýchkoliv klišé, což je na filmu asi to nejpodstatnější. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Tom Skull sa k réžii dostal náhodou. Na jednom filmovom festivale sa stretol s producentkou Belle Avery a ukázal jej svoj film, ktorý natočil ako osemročný. Tá mu následne ponúkla post režiséra. (beso74)

Reklama

Reklama