Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

m0lL!sS 

všechny recenze uživatele

Jason Biggs dostál své pověsti a opět se objevil v absudrní americké romantické komedii. Vlastně ani nevím, jak jsem se na tento film dostal do kina, popřípadě kdo mě přinutil. Každpádně název "Amorův úlet" je v tomto případě opravdu na místě, o čemž se přesvědčíte hned v úvodní scéně, kdy představitel "slavného" Jima Levinsteina z Prciček žádá svoji dlouholetou partnerku (Isla Fisher) o ruku dosti netradičním způsobem. Opravdu ÚLET! ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Pan reziser by si mel uvedomit, co chtel vastne natocit. Jestli prijemnou romantickou komedii, ktera ma humor na urovni nebo obycejnou romantickou saradu s primitivnimi hlaskami. Tenhle film obsahuje oboji, ale toho druheho ma pozehnane vic. Je to skoda, protoze pribeh mel velky potencial a urcite se dalo vytezit vic, kdyby si za stul sedl nekdo, kdo tomu rozumi. Isla Fisher je nadherna holka, moc se mi tam libila a i Jason Biggs uz dospel a pochopil, ze se nataci i jine filmy, nez jen prici prici prcicky... 5/10 ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Amorův úlet nárazově pobaví, díky osvědčenému Biggsovi chvílemi dokonce velmi dobře. Celkový dojem z filmu ale zůstává jen na průměru, a to hlavní díky rozkolísanosti kvality humoru. Scenáristům nejednou došel dech a dobré fóry střídají série trapných kiksů. Navzdory celkem dobrému nápadu na klíčovou zápletku se děj tu a tam dostával do slepých uliček a na příjemném dojmu, který je pro komedii podstatný, nepřidává ani sychravá podzimní nálada vytahaných svetrů, přišlapující odlehčenou notu. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Přesně takové, jak se dalo očekávat. Snadno napadnutelný slabší průměr, u jehož hodnocení záleží spíš na divákově toleranci než filmových kvalitách. Scénář má několik světlejších momentů, pár WTF scének, ale výraznější dramatický oblouk mu chybí stejně jako pořádná porce sýra na mých dnešních špagetách. Nebýt fajnového Biggse a snad všude stejné Isly Fisher, šel bych mnohem níž. 5/10 ()

D28 

všechny recenze uživatele

Po chvíli sledovania ma napadlo-toto sa malo volať Bláznivá, hlúpa láska.Nenašla sa tu jediná postava, ktorá by sa nesprávala bláznivo alebo hlúpo.A preto celkom nerozumiem tomu, že nakoniec film nebol ani hlúpy,ale ani dostatočne bláznivý a rehotavý, čo vlastne mal.Prevládla romantika, avšak priemerná.Jednoducho mi chýbal vtipný Amor. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)
  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama