foto

Michael Weston

  • nar. 25.10.1973 (46 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Michael Weston se narodil 25. října jako Michael Rubinstein v New York City. Syn herce Johna Rubinsteina, vnuk slavného klavíristy Arthura Rubinsteina a pravnuk dirigenta a zakladatele Varšavského Filharmonického Orchestru Emila Młynarskiho. Vystudoval divadelní umění na Northwestern University.

V televizi debutoval v roce 1998 v seriálu NIGHT MAN, o rok později si zahrál poprvé po boku Zacha Braffa, a to ve filmu GETTING TO KNOW YOU. V roce 2000 se objevil například ve filmech COYOTE UGLY nebo LUCKY NUMBERS a jednu z hlavních rolí si ztvárnil ve filmu SALLY. V dalších letech následovaly filmy HART’S WAR a WISHCRAFT nebo seriál FRAISER.

V roce 2004 si zahrál opět se Zachem Braffem ve filmu GARDEN STATE, objevil se v seriálech MONK a jako Jake v SIX FEET UNDER. Následoval film THE DUKES OF HAZZARD, seriál ER a znovu po boku Zacha Braffa v THE LAST KISS a SCRUBS. V roce 2007 poté seriály LAW & ORDER: SPECIAL VICTIMS UNIT a PSYCH.

O rok později se poprvé objevuje v seriálu HOUSE jako soukromý detektiv Loucas Douglas. Vystupoval celkem v 10 epizodách a tvůrce seriálu David Shore plánoval v roce 2008 vytvořit spin-off House, ve kterém by měl Weston ztvárnit hlavní roli.

Po roce 2009 si zahrál ve filmech CRANK: HIGH VOLTAGE, STATE OF PLAY a GAMER a v seriálech CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION a BURN NOTICE. V roce 2000 si změnil jméno na Weston (po matce Judi West), protože v SAG (Screen Actors Guild), již byl jeden Micheal Rubinstein.

Sony1994

Herecká filmografie

Filmy

2020 Quad
2018 Speed Kills
The Secret Life of Me
2017 The Mad Whale
2015 Gravy
See You in Valhalla
Ur in Analysis (TV film)
2014 Wish I Was Here
2013 Blink (TV film)
V očekávání
2012 Kóma (TV film)
Svobodná umění
2011 Brooklyn brothers
Láska, svatba, manželství
2009 Gamer
Na odstřel
Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí
2008 Patologie
2007 Konečná verze
2006 Amorův úlet
Looking for Sunday
Poslední polibek
2005 Mistři hazardu
2004 Hlava nehlava (TV film)
Procitnutí v Garden State
2003 Dobyvatelé vesmíru
2002 Hartova válka
Nebezpečná přání
2000 Divoké kočky
Sally
Vraždy v Cherry Falls
Šťastná čísla
1999 Chci tě poznat

TV seriály

2020 Home Before Dark (TV seriál)
Bigger Than All of Us (E10)
Superhero Monster Slayer (E09)
The Future is Female (E08)
další epizody (10)
2019 Do temnoty (TV seriál)
Dům na stromě (S01E06)
Doktoři (TV seriál)
Zrada (S02E17)
Vedlejší účinky (S02E16)
Královny (S02E15)
další epizody (6)
2018 Doktoři (TV seriál)
Tanec (S02E09)
Srdce v bedně (S02E08)
Mikrob (S02E05)
další epizody (4)
2017 Vražedné Miami (TV seriál)
Bacterium & the Brothers Panitch (S02E10)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Jak zvládat stres (S08E06)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
The Pall of LaPier (E10)
Necromanteion (E09)
Strigoi (E08)
další epizody (10)
2015 Jak prosté (TV seriál)
Sestup do podsvětí (S03E24)
Výpadky paměti (S03E16)
2014 Those Who Kill (TV seriál)
Surrender (E10)
Untethered (E09)
Insomnia (E08)
Agentura Jasno (TV seriál)
Remake A.K.A. Cloudy... With A Chance Of Improvement (S08E03)
2013 Kancl (TV seriál)
Moving On (S09E16)
2012 Ve službách FBI (TV seriál)
Ztrátový obchod (S04E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Child's Welfare (S13E16)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Únik informací (S03E10)
Kriminálka New York (TV seriál)
Means to an End (S08E09)
2010 Dr. House (TV seriál)
Rytířův pád (S06E17)
Od pěti do devíti (S06E13)
Tah na branku (S06E12)
další epizody (4)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Zašifrované zprávy (S03E05)
Lovci duchů (TV seriál)
Nesmrtelnost (S04E12)
Dr. House (TV seriál)
Blažená nevědomost (S06E08)
Týmová práce (S06E07)
Známí neznámí (S06E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zab mě, když to dokážeš (S09E15)
2008 Dr. House (TV seriál)
Šťastná třináctka (S05E05)
Nežádoucí účinky (S05E03)
Nerakovina (S05E02)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Zataženo s možností vraždy (S01E12)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje rybička (S06E12)
Můj měsíc terapie (S06E10)
Moje perspektiva (S06E09)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Screwed (S08E22)
Florida (S08E19)
Philadelphia (S08E16)
2006 Saved (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Pokrevní příbuznost (S13E01)
21 salv (S12E22)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Osamělí (S05E10)
2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a zaměstnanec měsíce (S03E07)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Beze jména (S04E12)
Příchody a odchody (S04E08)
To je můj pes (S04E05)
2003 Frasier (TV seriál)
Daphne chystá večeři (S10E14)
1997 Night Man (TV seriál)

Dokumentární

2005 V zákulisí s vévody - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky