Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Velice podivná romantická komedie, kde se ,,snoubí,, trapné scény s vynikajícími nápady / příjemní herci s otřesnými atd... Co se týče kladů, tak jednoznačně nápad, že jen tak řeknete servírce ,,Vezmeš, si mě?,, a ona řekne ,,Ano.,, , ač Vás vůbec nezná. Hlavní dvojice se povedla a scény s nimi mají své kouzlo. Mezi zápory jednoznačně patří: nechutné scény s Biggsovími rodiči + trapný expřítel Isly Fisher + její nesympatičtí rodiče (kde se ,,vtip,, snaží tvořit skrze židovství) + otřesný otce na útěku + šílené scény s policií + ,,vtipní,, a ,,zajímaví,, kamarádi Isly + neustálé snové diskuze s mrtvou přítelkyní (kterým nasadila korunu diskuze v kostele) atd.. => Kdybych bral v potaz pouze ústřední dvojici + Islynu kamarádku (a nahradil ji za někoho normálního) a Biggsova dlouholetého kamaráda, tak bych řekl kvalitní romantika co má zajímavý nápad, herce i průběh a měl by tak na pěkné 4* možná i víc.. a kdybych vzal ten zbytek tak by to byl jasný odpad. Dávám 2z5. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Niekedy človek v kalných vodách nájde skutočne milú a neskutočne zábavnú romantickú komédiu, ktorá je navyše skvelo obsadená. Ak nie ste príliš konvenčný, skutočne vás čakajú salvy smiechu okorenené originálnou dejovou linkou, so skutočne nádhernou, charizmatickou a celkovo úžasnou Islou Fisher. Ten Borat teda má ale šťastie! ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jason Biggs už překvapil ve snímku 'Křupan' a dokázal, že má pro romantické role velký potenciál. Nejinak je to i u tohoto snímku, kde už nic dokazovat nemusí. Jeho výkon je velmi uvěřitelný a to je zásadní. Partnerku mu tentokrát dělá sympatická Isla Fisher a je na ní vidět, jak si roli uživá. Tvůrci dokázali, že teenagerovskou romantickou komedii lze natočit s úctou a bez ponurého fekálního humoru. ()

luboss822 

všechny recenze uživatele

Dostať infarkt pri žiadosti o ruku? Tak takéto perfektné balancovanie medzi absurdným vtipom a blbosťou som už dlho nevidel. Film sa presne trafil do môjho gusta a byť to asi o i len o trošičku prehnanejšie a absurdnejšie, tak by moje hodnotenie vyzeralo presne naopak. Našťastie sa tak nestalo a také 4 možno trošku slabšie hviezdičky si to zaslúži. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Mě to zklamalo a to zejména v tom, že to bylo hrozně přeplácaný a překombinovaný. Protože ta základní myšlenka nebyla špatná a dalo se z toho vytěžit rozhodně víc. Párkrát jsem se zasmál, to zase jo, ale celkově tam bylo dost úseků, které mi naopak lezly krkem. A ačkoliv obecně nemám moc rád zrzky, tak tady mě uchvátila Isla Fisher. Nebýt jí, tak to bylo asi ještě míň, než 50 %. Oblíbená část- Katie a její první návštěva pravého otce ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)
  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama