Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepožádal o ruku neznámou ženu a patrně to již nikdy neudělám, protože by to zase bylo ze strany rodiny ženicha více trapnosti než úletu. A stejně jako v tomto snímku by to musela zachraňovat rodina nevěsty. Její divoká matka Medvědice i zabijácký taťka Medvěd svou roli naprosto fantasticky zvládli a Isla Fisher mi nedala nejmenší šanci se do ní nezamilovat. Myslím si, že mou manželku není třeba o této skutečnosti informovat, i když už jsem pevně rozhodnut, že v příštím životě do toho jdu po hlavě. ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Isla mě upoutala v Určitě možná a tak jsem na to kouknul. Nezklamala, je opravdu nádherná na tyhle role. I Jasona jsem v době Prciček myslel, že stejně jako Stifler Scott nikdy nic jiné nezahrají. Ale omyl, hrát umí. A troufám si říct, že ačkoli komedie tohodle typu mu sedí jak dekl na záchod, tak v dramatičtějších rolích je ještě lepší, viz. Osm statečných, Tátou proti své vůli. Celkově film je bezvadná komedie a překrásná ztřeštěná romantika. Mnohem na víc procent než zde má. Ale to je jako vždy lidma, kteří místo odpočinku u filmu v něm musí vždy hledat něco extra. K tomu ale točen nebyl. Šlo jen pobavit nevšední nabídkou k svatbě a to se mu povedlo. A propo, z vlastní zkušenosti můžu říct, že tak bláznivá ta nabídka někdy být nemusí :-D . Tedy pokud ta nevěsta nemá takovou rodinu, to zas ne. :-D Ale jak řekla Isla, tak se teď máme rádi. No a co dál? :-DDD ()

Reklama

m0lL!sS 

všechny recenze uživatele

Jason Biggs dostál své pověsti a opět se objevil v absudrní americké romantické komedii. Vlastně ani nevím, jak jsem se na tento film dostal do kina, popřípadě kdo mě přinutil. Každpádně název "Amorův úlet" je v tomto případě opravdu na místě, o čemž se přesvědčíte hned v úvodní scéně, kdy představitel "slavného" Jima Levinsteina z Prciček žádá svoji dlouholetou partnerku (Isla Fisher) o ruku dosti netradičním způsobem. Opravdu ÚLET! ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Další z řady bláznivých komedií, od které jsem si mnoho nesliboval, avšak chtěl ji vidět, protože mě rozesmála ukázka, která obsahovala všechny nejvtipnější scény. Přesto Amorův úlet není jen bezduchou šíleností plnou nechutných vtipů, těch se autoři právě vystříhali. Jason Biggs je sympaťák, Isla Fisher prokázala svůj komediální talent už v Nesvatbových, Michael Weston je ostřílený komediální herec, ostatní postavy, především rodičovské taky nejsou špatné. Zkrátka Amorův úlet je komedie, která neurazí, ale ani závratně nenadchne. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Už po sedmi minutách jsem věděl, že to je ono - i když všichni kolem říkaj, že se naopak po onom rozjezdu báli. Je to zvláštní mix Isliny roztomilosti (já ji prostě zbožňuju; ve 30 hlásek desetiletý a k tomu sexy od hlavy až k patě) a dostatku ujetých, místy až nevkusných fórků ... možná proto Wedding Daze tak bizarně funguje. Jo, funguje. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)
  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)

Reklama

Reklama