Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači, kteří se nemají příliš v lásce. Po svatbě svých rodičů jsou nuceni žít pod jednou střechou. Neustálé soupeření, souboje o televizní ovladač a vzájemné pošťuchování obou nedobrovolných sourozenců ale postupně manželství jejich rodičů rozbíjí. Právě v tu chvíli však tohle nevyzpytatelné duo připraví šílený plán, jak je dát znovu dohromady. Film Bratři z donucení od tvůrců filmů Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho je úžasně zábavná komedie, která dokazuje, že k úspěchu není potřeba ani mozek, ani talent. I když, kdo ví… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (325)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak strašně předvídatelný film, ale nedá se nic dělat. Jsou tady scény, které se mi líbili a už jen představa J. C. Reillyho a Willa Ferrella jako nevlastních bratrů v jejich věku, kteří bydlí u rodičů, je výborná. Není to nic převratného, ale sem tam jsem se opravdu pobavil. Škoda, že ty scénáře jsou až tak jalové a nezaměří se i na příběh, ne jen na situace. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Hoci najlepšia scéna ("F-bomb") bola v traileroch a do filmu sa vôbec nedostala... aj tak nečakane zábavné. Ako vlastne nemám veľmi rád "drbnuté ferrellovky", tak táto mi celkom sadla. Miestami sú totiž títo 40-roční blbci chovajúci sa ako malí fagani a kombinujúci to s dospeláckymi vulgaritami jednoducho "hilarious". Záverečná pieseň sa u mňa zaradí medzi najlepšie záverečné piesne filmového plátna. A mlátenie detí v parku - na nezaplatenie. Mimochodom - pri niektorých scénach priam bije do očí, ako sú výborne zrežírované. Dal by som McKayovi natočiť niečo väčšie a drahšie. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nářez - tak tahle komedie má opravdu KOULE! Ani nevím proč , ale v náladě co jsem měl mě tahle komedie natolik sedla, že jsem se vyloženě bavil. Ferrel a Reilly neskutečně rulují po celou dobu. Neskutečné sledovat dva chlapy ve 40ti letech co jsou jak děti. Chubaca 4ever! (1000 komentář na csfd - fuck yeah!) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nechutné až na samou hranici snesitelnosti. Příběh si zkrátka napsalo úvodní duo herců sobě přesně na míru. Nejvíce mě odbourala scéna kde bidet je neuvěřitelně nahrazen umyvadlem a koberečkem:) Tento film znamená pro Willa Ferrella jednoznačný návrat do první ligy trapáckých komedií a to dokonce hlavní branou. Doufám že se ještě někdy v budoucnu tahle dvojka hovad vrátí :) 75% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pořád tě nenávidím, ale máš slušnou sbírku pornáčů!" Je pohodlné ještě ve čtyřiceti letech viset na krku rodičů a Dale s Brennanem si to rozhodně umí užít. Mě tedy tento snímek hodně bavil a to zejména proto, že si ještě pamatuji hlášky mých malých mudrlantů při marných pokusech o jejich výchovu. Od dětí je to roztomilé, ale od dvou dospělých fracků je to neskutečný nářez. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Umělá varlata, která Will Ferrell ve filmu používá, stála 20.000 dolarů a štáb mu je předal jako dárek. (HellFire)

Reklama

Reklama