Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Komedie o potěšení a ohrožení spjatým s blažeností. Rozumný investiční bankéř Richard Cooper (Chris Rock) má vše: skvělou karieru, zbožňující ženu, a dvě krásné děti. Má jediný problém - je znuděný. Richardovy příležitostné myšlenky o dalších ženách se zdají dost neškodné, dokud nepotká volnou, duchaplnou Nikky (Kerry Washington), úžasnou sexy kamarádku z minulosti. Objeví se ve dveřích jeho kanceláře a začne s ním hrát hru na kočku a myš, hru která mu vrátí úsměv, ale také otestuje jeho manželství. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

numi 

všechny recenze uživatele

Sorry, Chrisi, ale nějak nemůžu sežrat to, že by Kerry Washington po tobě takhle hladověla. Celý problém tohohle snímku je v ústřední postavě, o které nevíte absolutně nic, dokonce i jeho společenský kredit zůstává v podstatě tajenkou. Ve snímku samotném pak navíc působí roztěkaně, neohrabaně a nesebevědomě. A přitom máte uvěřit, že s každou další upocenou hláškou upevňuje smyčku kolem chtíče sexuálního symbolu v podání Kerry Washington. Nevěřil jsem tomu. Spíše jsem to tomuhle nejistému nešikovi začal přát, ale ono se to samozřejmě muselo zvrhnout v rodinnou moralitku, takže ve finále vám zůstane jen tequilové hořko na jazyku. A citrón nikde. [červen 2009] ()

paphaja 

všechny recenze uživatele

tu jedinou hvězdu dostala pouze hudba, nic víc. Film tak nudný, že i sponka na kancelářským stole hlavního hrdiny by si zasloužila větší ocenění než celý film. Rozhodně už nikdy nebudu 90 minut čekat jestli nějaký šašek "dá" tý holce co s ním chodí na oběd nebo ne. A upřímně?měl do toho jít! Mít takovou rachejtli jako Richard, dávno se oběsím na kravatě přišpendlené ke stropu třeba tou kancelářskou sponou.. ()

Reklama

Compadre 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem myslel, že to bude normální seriózní komedie (a asi i trochu nudná), ale brzy jsem zjistil, že jsem se spletl. frustrovaný Chris Rock je svou manželkou terorizován neposkytováním sexu a v důsledku toho se chová tak jak se chová - dost divně. A jak naschvál se po letech objeví jeho kámoška - nádherná Nikky....Teda bavil jsem se po většinu filmu dost (hlavně Rockovo uvažování o tom, jak by se choval, kdyby byl znovu svobodný, to je bomba), to věčné přemítání obou hlavních hrdinů (Rock a Nikky),o tom kdo chce koho šukat a proč nešukaj a pod.. je srandovní, ale na druhou stranu je vyváženo scénami, které jsou zase úplně o hovně. A to zpívané finále, to je vrchol debility. Takže nenáročná, ale nevyvážená komedie. ()

APLSMLS 

všechny recenze uživatele

Nízký procenta tu hodně nesedí! Po letech jsem si nedávno film zopakoval a pořád funguje - žádný zázrak, ale kvalitní průměr. Chris Rock jako chlap s dobrou prací a spořádanou rodinou, kterého doběhne krize středního věku a tak začne pálit za neskutečně hot Kerry Washington, která si s ním hraje jako kočka s myší a přinese do jeho řádu všechen chaos, o kterej nestál. Jen po letech víme, že navzdory agitce tohohle filmu se v reálu neudržel a jeho nevěry rozvod přinesly. Útěchou budiž následný povedený stand-up speciál Tambourine. ()

kery- 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je nehorázní týpek..Jeho monology neměly chybu a líbily se mi asi nejvíc z celého filmu, když nepočítám tu sexy černou kočku..Film jsem sledoval v českém dabingu a řekl bych že se docela povedl..Malé množství fórků nenadchne, ale ani neurazí. A když už se nějaký ten džouk prohodí, stojí to za to..Co na to říct, já se zkrátka bavil.. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Heslo filmu "V manželství tě nikdo neuslyší křičet" je hříčkou s heslem filmu Vetřelec, které zní "Ve vesmíru tě nikdo neuslyší křičet". (HappySmile)

Reklama

Reklama