Reklama

Reklama

VOD (1)

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

phoebess 

všechny recenze uživatele

nejsem fanda motorek, a přesto mě tenhle seriál zaujal... možná to bylo tím, že Teutulové jsou prostě magoři, co stavějí motorky a co rádi boří a ničí věci jakékoliv povahy... jejich motorky jsou naprosto úžasné, vztahy bouřlivé, a proto jsem se na tento seirál vydržela koukat poměrně dlouho, i když je pravda, že po čase už mi to připadalo stejné a pořád dokola... díl, který se mi nejspíš nevymaže z paměti, je díl s Billem Murraym, kdy mu chlapci z OCC stavěli motorku snů a Mikey si s ním chtěl pohrát a postavil mu motorku opačného rázu:-) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Na čas mě tenhle seriál naprosto uhranul. Láska, s jakou se o svou firmu stará táta, a taky nervy, které někdy má, někdy je hysterický, jindy pláče. Vede sebe má často syna, nebo jen tak sám mluví ke kameře, uvažuje nahlas na různá témata... Nad problémy ale u táty vítězí láska k montování chopperů, a jak ho pak radostně testuje, než ho předá zákazníkovi....Táta zajde do dílny, kde syn montuje choppera a krev v něm vzkypí: "Vypadá to tady, jako kdyby zde dělalo dvacet lidí, a přitom tady děláte jen vy dva! (synovi pomáhá jeden hoch, táta se chce upozadit, předat firmu synkovi). Nejdříve udělejte pořádek a potom montujte! To vám ten chlívek nevadí? Tak takhle hoši ne..." ()

Reklama

Peytl 

všechny recenze uživatele

Američtí vidláci z Bambulákova stavějící stylové, buranské "motorky" z cca 5 (slovy pěti) částí, za asistence počítačů (chápu, pět není čtyři) a všemožných hejbáků na ohybáky, hloubavých výrazů samooplodňujících se prvoků a mluvy doby kamenné. Motorky, které jim vypadnou z ruky a jsou snem každého úchylného majitele labutí a maringotky, mě nadchnout nemůžou. Tohle je Amerika, pánové a dámy :) ()

Daewiik 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo jen o stavění motorek - pak bych se sice taky nejspíš nedívala pravidelně - ale mělo by to úroveň. Nejvíc mě tam vadily asi ty jejich problémy, typu že taťku bolí zub a má strach ze zubaře a vznikl z toho celý první díl, jo a mimochodem tam taky stavěli nějakou motorku...Jako kdyby to měl být jejich životopis a já myslím že to mělo být spíše o motorkách. Koho zajímá nějaký chlápek s vousy jako náš kocour a jeho problémy se synkem. MOTORKY, kdyby tam byly jen ty motorky pak ano. ()

Ghedina 

všechny recenze uživatele

Neustálé nadávání jaký je kdo blb a tele a na co sáhne to zmrví,na to se nemusím koukat v bedně,když to okolo sebe poslouchám neustále pořád.Navíc jsem absolutní odpůrce všech těchto reality tv kravin,ale tady je to trochu o něčem jiném.Ty choppery jsou úžasné a navíc jako velkému fandovi těchto strojů mi dělá moc dobře,když můžu aspoň z části vidět jejich stavbu.Takže styl 0/obsah 100 celkem tedy 50%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • Spoločnosť zamestnáva 26 pracovníkov (stav ku koncu roka 2011) a vyrába približne 150 motocyklov ročne. (m.a.t.o.)
  • Rodina Teutulovcov si zahrala v jednej časti sitkomu Volajú ma Earl (od r. 2005) a Paul Sr. s Paulom Jr. si dokonca strihli malé cameo úlohy vo filme Divé svine (2007). (m.a.t.o.)
  • V roce 2008 vzrostly neshody mezi otcem Paul Sr. a synem Paul Jr. natolik, že byl Paul Jr. propuštěn z firmy Orange County Choppers. Paul Sr. pak dokonce svého syna zažaloval, aby ho donutil prodat akcie OCC. Soud však nevyhrál. V roce 2010 si Paul Jr. založil vlastní firmu na výrobu motorek pod názvem Paul Jr. Design. (NiaWolf)

Reklama

Reklama