Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

V žádném případě mi End of the Line vůbec nesedl. Sice brutální trošku je a nějaké lekačky v první půl hodině také nechyběli, ale námět, prostředí, atmosféra, zvuk, scénář a dojem je nulový, celkem mi to všechno přišlo mimo. Tento film o pomatených křesťanech, kteří zabíjí pro víru mi přijde ujetý, ale co ty lidé nevymyslí že? Do průměru tento film řadit nemohu, pro mě je tento horor lehký podprůměr a takovým hororům se budu vyhýbat pořádným obloukem. Bůh stebou End of the Line a už dlouho nechci vidět pomatený Béčkový horor naprosto o ničem... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Co tohle jako mělo být? Zabijáci mi připadali jako mimozemšťani z Četníka, chovali se jako největší geňa a ještě u toho zpívali. Já bych takový zmagořený sektaře vystřílel. Jo, měl tam dovalit Rambo a všechny je na jeden zásobník rozsřílet na sračky, blbce vylízaný. Jen tu babku bych nechal umírat dlouho. Začátek byl hodně nadějný, ale pak se to změnilo v náboženskou vyvražďovačku, která je možná pro někoho poháněná zajímavým námětem, ale já tohle prostě nespolknu. Jedna hvězdička za první lekačku, která byla luxusní! Potom šlo volume doleva a s tím šel do háje i celý film. 25% ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Karen je zamestnaná ako zdravotníčka. Pracuje s psychysicky chorými ľuďmi. Potom čo jedna z jej pacientiek spácha sebevraždu, začne mať desivé vidiny. Tie ju varujú pred cestou nočnou linkou podzemnej dráhy. Karen však predsa len do vlaku nastúpi a zažije najhroznejšiu noc svojho života. Nemám v obľube takéto nízkorozpočtové horrory. Prostredie metra sa mi nezdá ani atraktívne, ani strašidelné. No a nápad o vraždiacej náboženskej sekte vyčíňajúcej v tuneloch podzemky mi prišiel úplne hlúpy. Kanadský horror "Jazda smrti" je poriadna chujovina. * ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Podle traileru jsem se těšil na nějaké kvalitně udělané pekelníky, kteří se však ve filmu mihli na pouhou minutu (!!!), a to ještě úplně nakonci. Nejlepší na Jízdě smrti je to, že v podstatě obě strany jsou dobré, jak utíkající skupina lidí, tak zabijáci, kteří je chtějí vysvobodit z pekelných spárů tím, že je ubodají dýkami (/nebo mečem, ten byl fakt vtipnej). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně fanatičtí členové pochybné sekty, co se snaží zachránit nevěřící před peklem (samozřejmě smrtí, jak bylo už u inkvizice dobrým zvykem), a na druhé ti ostatní. Obě strany se po celou dobu dovolávají Boha, který z toho musel být nejspíš pěkně rozhozený. Tunely podzemní dráhy jsou fajn, byť se to samé děje i na povrchu, kam však kamera po většinu času nezavítá. Krví se nešetří a dojde i na příjemné gore - zásek mečem je obzvláště povedený, sekera do hlavy, dýka kamkoliv, ukousnutá tváře i střeva ven. Ale hlavně to má sympatickou bezvýchodnou atmosféru, kdy je postupně jasné, že naděje na záchranu jsou mizivé. Konec trošku rozpačitý, ale do jisté míry logický. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama