Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Duoscop 

všechny recenze uživatele

Když jsem si prošel galerii, tak jsem hned věděl, že se na tohle podívám. A dobře jsem udělal, protože jsem dostal od filmu víc, než jsem čekal. Noční metro, parta náboženských fanatiků a nic netušící cestující totiž zaručují kvalitní hororovou podívanou. Na závěr už snad jen „Bratři, sestry…slyšte hlas naděje je Pán Bůh.“ ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

První půlka vážně dobrá. Ta atmosféra a stísněnost jedné podzemky vám skoro teče z obrazovky (příp. monitoru), navíc dvě nebo tři lekačky jsou naprosto zástavové. Bohužel, někde v polovině stopáže se to znenadání sekne a z poctivého chilleru se přesuneme spíš do slasherových vod, kde se zbytek přeživších rube s kultem náboženských zmrdů. Chvílemi je to zábavný a docela brutální, o nudě nic netvrdím, ale ona slibovaná monstra vyjdou v závěru přece jen dost zbytečně. Každopádně za tu almužnu (200 tisíc kanadských dolarů) je to seriozně zvládnuté béčko. ()

Reklama

Klay 

všechny recenze uživatele

Pěkný malý horor, na kterém je třeba ocenit minimálně to, že není cílený na puberťáky a přináší vcelku nápaditý příběh. Udržuje si slušné tempo, pointa je taky pro jednou nenucená a zapadá do děje přirozeně. Režisérovo styl mi tak úplně nesednul. Občas bych třeba uvítal více atmosféry na úkor nechtěně komických gejzírů krve. Sem tam je vidět malý rozpočet, hlavní hrdinové nejsou z nejsympatičtějších, a co je horší, herci jsou příšerní. Ve vyhrocenějších situacích bohužel filmu dost podrážejí nohy, prostě proto, že jejich nevýkony jsou v kontrastu s dramatickým rázem dění k smíchu. Situaci zachraňujou představitelé fanatických záporáků. Takovou partu magorů bych nechtěl potkat ani za bílého dne. Výsledek mohl být lepší, ale díky za něj i tak. Je fajn vidět jednou za čas horor, který nejede zcela podle zaběhnuté šablony. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Aj keď vo filme trošku zhovadia veriacich, že su to vymetení fanatici, čo sa mi tak trošku páči, film je dosť blbučky. Pozrel som si to celé, aby som zistil jednu poctatnú vec a to takú, že scenárista niečo užíva, čo mu neprospieva pri tvorbe. Inač ten scenárista ma potencial dosť dobrý, ale mrhá ním. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No na začátku jsem málem spadnul ze židle a začal jsem se těšit. A to hodně. No a pak...............ne že by to byl úplně špatný slasher. Ten náboženský rozměr mi k tomu seděl a prostředí metra také. Nakonec ani herecky to nebylo úplně nejhorší, ačkoliv tu byly postavy, které byly vyloženě na pěst. i když nevím, jestli to tak náhodou nemělo být. Jenže já čekal prostě něco jiného. Něco strašidelnějšího a temnějšího. Jsem trochu zklamaný, ale spíš to přičítám tomu, že jsem nevěděl, do čeho jdu a nechal se trochu oklamat. 60% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama