Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Aj keď vo filme trošku zhovadia veriacich, že su to vymetení fanatici, čo sa mi tak trošku páči, film je dosť blbučky. Pozrel som si to celé, aby som zistil jednu poctatnú vec a to takú, že scenárista niečo užíva, čo mu neprospieva pri tvorbe. Inač ten scenárista ma potencial dosť dobrý, ale mrhá ním. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tedy podle těch pověstí, které tomuto snímku předcházely, jsem očekával lepší podívanou. Navíc udělat největší lákadlo filmu z něčeho (ti, co viděli trailer, ví), co je pouze ve dvou velmi krátkých scénách, mi připadá jako velkej podraz. Člověk celou dobu čeká, čeká, čeká... a když se dočká, vypadá to směšně a následuje konec. Základní myšlenka je skvělá, pro horor jako stvořená, ale provedení by si zasloužila lepší. Vzhledem k minimálnímu rozpočtu je však výsledek pořád velmi slušně odvedenou prací. Nejvíc mi zážitek kazili herci, kteří postrádají byť jen náznaky charisma a umu. Opravdu, u množství scén je doslova hmatatelný jejich obrovský potenciál, ale chatrné herecké výkony jim strašně ubližují. Na začátku a na konci to zas až tak hrozné není, ale ve střední části, kdy děj citelně zpomalí a postavy hlavně kecají a provádí různé jiné interakce, dostává se snímek kvalitativně někam ke dvěma hvězdičkám. Za mé drobet nadsazené hodnocení 7/10 vděčí End of the Line brilantnímu námětu, mojí slabosti k hororům odehrávajícím se v podzemí, odvážnosti některých scén a povedeným lekačkám (tři nebo čtyři v první půlhodině mi málem přivodily infarkt). ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

No tak som v celku sklamaný.Tešil som sa na minimálne priemerný horor.No nakoniec to bolo skôr k smiechu.Efekty krvi no tak nedajte sa vysmiať ale to bolo fakt nejaké divné.Teda neviem Či len mne ale to sa proste nedalo uveriť.Neviem Či aj ich viera má desatoro ale 5 prikázanie je nezabiješ takže trošku blbé.Pán znásilňovač mi prišiel na konci tak smiešny že som skoro spadol zo stoličky , 3 krát chce a vždy mu tam niekto príde.No a na koniec ma sklamali aj démoni alebo čo to bolo.No aj tak celkové hodnotenie 2* a 40% na hrane 3 hviezd. ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatné, jen to chtělo doladit scénář, potenciál by byl vysoký. Příběh se převážně odehrává v metru, kdy lidé jež jsou členy náboženské sekty dostanou na pager vzkaz : takže berou do ruko kříže s ostrými meči, jež mají zabíjet ve jménu očisty. Osobně si myslím, že herci by to uhráli i líp, ale nebylo tam dost prostoru, což není v hororech nic nového. Dávám 4*, přestože konec vyzýval v pokračování.........! ()

Murrro 

všechny recenze uživatele

Za málo peňazí jeden vtieravý gospelový song, všadeprítomná babča so svojou milosrdnou kompániou a solídne temná atmosféra, najmä v prvej tretine. S ubúdajúcimi postavami však pribúdajú hluché miesta, vzťahy sa nevyostrujú, postavy prakticky neprechádzajú žiadnym vývojom a otvorený záver ešte umocňuje dojem, že z celkom zaujímavého nápadu sa dalo (páčidlom) vytrieskať viac. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama