Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo říká, že sex musí být vážná věc? Odvázaná Stacy (Lea Thompson) a její zakřiknutá kamarádka Melissa (Victoria Jackson) určitě ne! Obě děvčata jsou odhodlána za každou cenu najít smysluplný vztah s mužem, který se nebojí závazků. S tímto cílem odjedou na společnou dovolenou do luxusního lázeňského letoviska. Plny velkých nadějí se pustí do hledání svého "pana dokonalého". Bohužel muži, s nimiž se potkávají, chtějí jen jedno: Nezávazný sex. Výsledkem je úžasně zábavná a zároveň překvapivě pravdivá komedie nabízející žertovný pohled na to, co děláme ve tmě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

dogma97 

všechny recenze uživatele

Tak mám dojem, že někteří střelci rozdávají Odpady podle názvu filmu (t.j. aniž by ho vůbec viděli), v lepším případě podle prvních 10 minut... Není to žádné veledílo, ale rozhodně nejde o stupiditu. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

80´ jsou fajn :o)) ať už jde o styl oblečení, dlouhé vlnité vlasy u děvčat nebo styl tehdejšího balení :oD Já se u tohoto počinu docela bavil, i když některé dialogy mi věkově neseděly do postav mladých děvčat, ale budiž, snad to byla nadsázka. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Toto je oveľa lepší film, ako som čakal, a je veľmi dobre spracovaný s vtipným dialógom a dobrými výkonmi. 5/10 ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Dvě holky si vyjedou s tím, že si užijou tak, jak napovídá název filmu. Divná nevtipná komedie tak nějak o ničem. Jak to skončilo nevim, bže mě to nebavilo. ()

SpameR 

všechny recenze uživatele

Stručný popis ode mě by byl: "Příběh o dvou puberťačkách, kterým strašně chybí sex", což možná dnešní mládež zaujme, jenže v té době a to jak je to natočeno, tak je přehnaně trapné. Možná být puberťačkou před dvaceti lety, tak bych tomu i 3 hvězdy dal(a), ale teď, jako pro člověka, co už má pubertu naštěstí za sebou, tak i ta jedna hvězda je možná moc. ()

Jebak8 

všechny recenze uživatele

Nejvíc rofl film...:D Dvě hvězdy nejsou za to, jakej film to je (úplnej brak, umělecká hodnota -120%), ale člověk v jedenáct přepne televizi a tam tohle, tak to celkem rozveselí...:D Ovšem stačí toho patnáct minut, pak raději spát nebo jíst nebo prostě změnit činnost...:):D ()

leonskennedy 

všechny recenze uživatele

Takovej název a pak tam je vidět 3x na vteřinu zadek!To je teda dost málo.Na svou dobu to možná stačilo,ale to bych se divil?Jinak je to celkově dost nuda. ()

Reklama

Reklama