Reklama

Reklama

Prosíme přetočte

  • USA Be Kind Rewind (více)
Trailer

Prosíme přetočte je neuvěřitelný příběh o dvou kamarádech (Jack Black, Mos Def), jednom elektromagnetickém poli a všech vašich oblíbených filmech. Zmagnetizovaný mozek jednoho z nich totiž vymaže všechny kazety ve videopůjčovně a jim nezbude nic jiného, než smazané filmy znovu natočit. Vzniknou tak jedinečné verze filmů jako King Kong, Krotitelé duchů nebo Robocop. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (487)

Marigold 

všechny recenze uživatele

Sebedojímavé Gondryho spasma, které je sice mentálně na úrovni středoškolské besídky, ale staví se na odiv rovnou jako chvála lásky k filmu a komunitní tvořivosti. Přitom je to tak brutálně nucené a podbízivé, že i těch pár solidních momentů se topí v moři póz a křečovitě inscenovaných alotrií. Tahle Gondryho stránka "ostentativního intelektuálního dítěte" mě irituje. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Film Be Kind Rewind, alebo ak chcete Prosíme pretočte je presne taký aký som očakával, že bude. Taký, aký som nechcel aby bol. Z takého námentu aký film má by sa dala natočiť vážne šialená a celostopážovo vtipná komédia. Gondry to poňnal trochu inak a film nie je až taká komedia ako sa z traileru môže zdať. Jack Blak opäť ukázal, ako je geniálny komediant a práve on držal film v nadpriemerných vodách. Inak tomuto dielu udelujem cenu za najnevtipnejší koniec v komédií, ale zato domímavý a milý. 75% ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Napoprvé jsem byl naladěn na jinou notu a ten film mě prostě moc nebavil. Po víc jak roce jsem se na to podíval znova a líbilo se mi to o moc víc. Jack Black a Mos Def jsou fakt hodně dobří a tentokrát se mi tam líbila i ta jazzová atmosféra a celý ten kult okolo tlouštíka Wallera. Stejně si ale stojím za tím, že režisér to neměl pevně v rukou a velká část filmu je opravdovou improvizací. Právě proto jsou asi ty předělávky tak kreativní a nesmírně zábavné. Nejdůležitější ale je, že všichni v tom filmu měli filmy rádi. A pro takový lidi je to i určený. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Tak některé pasáže bych přetočila pěkně rychle vpřed, konec vystříhla, FBI vyměnila (ta byla k ničemu). Celé to zachránil D. Glover, J. Black už byl trochu ohraný, M. Def mile překvapil, ale celkově se cítim ochuzena, trailer mě před několika měsíci značně navnadil...Pociťuju jakousi pachuť, asi jako zákazníci po zjištění, že jejich VHSka je prázdná. Potom sice plná, ale sledování tvorby dalších a dalších remakeů se stalo poněkud stereotypním. Ale Robocopa ošvédovali na výbornou! I will shoot you. And I know robot karate! ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Podle mého se jedná o jednu z nejlepších komedií roku 2008. Důvodem je, že přestože je postavená na vykrádání jiných filmů, je velice originální. Film přetéká kreativitou a vtipnými nápady Michela Gondryho. "Swedované" filmy nemají chybu. Krom toho se režisérovi všechno to šílení podařilo uchopit a dát mu řád v podobě děje a tak může film uspokojit nejen takové alternativně založené jedince, jako jsem já. Jack Black zde předvádí jeden ze svých nejlepších výkonů, jeho ujetý Jerry dokazuje, že by s přehledem zvládnul i vážnější role. Mě tedy Gondry opět nezklamal a opět jsem dostal víc než jsem očekával. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Osobitá verze písně „Ghostbusters Theme“ vznikla proto, že tvůrci neměli práva na originální skladbu. (Dreadd)

Reklama

Reklama