Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Hm, tak to je fakt k posrání. Kde nastal error?! Jeden z mála filmů od Frantíků, který mi nesedl. Jsem docela nasraný, protože dvojka ode mně dostala solidní 4 hvězdy, tohle sotva dá na ty dvě. Pokud mám být pozitivní, tak asi začnu s akcí, kamera se sice třese, ale je to přehledné, hlavně, že zde vedou bitky, potom Sisley a Roden, jediný, kteří zde za něco stojí, potěší několik hlášek, nebo, že se střídají lokace, technická stránka cajk, pokus o námět s tím, že Largo chce jen pomstít fotra, ze začátku slušné tempo a možná ještě něco. // A teď to přijde. Je zde pokus o námět, to jo, ale až na zápletku, že fotr Larga byl zabit, děj je o hovně, nespočet přetažených dialogů, navíc ty vzpomínky Larga, omg, strašně málo akce, až na dva borce zbytek obsazení na hovno, mrtvá hudba, sotva do poloviny si udrží to našlapané tempo, ze začátku, trailer je plný nasekaný akce, film klame, totálně na hovno dabing, film ze 85% nudí, nic se neděje, je to prostě velká bída, mizerná nuda, ještě by se něco našlo, co film umrtvuje. // Achjo! Po solidní dvojce přichází jednička, která je bídná, dva herce a akce, to je jediný, proč film musí člověk vidět, jinak toho zde víc není. Na film jsem se těšil, ale odkládal jsem ho a jsem rád, že to mám už za sebou. Nevím, co dál napsat, jsem zklamán. Pokud trojka, tak prosím s větším obsahem akčních scén. Good job, Sisley! 4/10 ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Largo je od pohledu cácorka,ale když rozbalí všechen bojový um, baví, protože jeho kolínka,pěsti, otočky a všechna fight taškařice jsou řízená přesnou, do detailu dotaženou choreografií. Připočtu-li k tomu naprosto povedenou kameru, sem tam povedenou hlášku v dobře odvedeném scénáři a sekundujícího Rodena s podobaným ksichtem, vychází mi krásná čtyř-hvězda...moc dobré to bylo.. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Chorvátska vlajka, morské pobrežia, známe slovenským aj českým dovolenkárom, sa tu objavujú často, takže sa na mňa pri sledovaní nejako nalepila pohoda. Hlavnú postavu hraje pre mňa neznámy herec, ale veľmi ma potešil charizmatický M.Manojlovič, známy predovšetkým z filmu Irina Palm. Film sa odohráva v rôznych častiach sveta, takže aj preto vo filme zaznie mnoho jazykov, ale najmä angličtina, francúzština a chorvátština. Ide o peniaze..., ide o veľké peniaze a tam kde sú, ide vždy o život a o podrazy. Kto tie podrazy a vraždy organizuje, postupne odhaľuje hlavná postava- Largo Winch. Akčné scény sú slušné v kombincii s exotickými miestami nedávajú veľa priestoru pre nudu. Cinemáckych 80% a chválospev o jednom z najlepších akčných filmov za poslednú dobu som ani zďaleka nezdieľal, ale vidieť sa určite oplatí. Slabšie štyri hviezdičky, 70%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže na tenhle film jsem se dost těšil, ale takovýhle zklamání jsem opravdu nečekal. I když Roden potěší a i zrežírované to je dobře, tak se mi zdá že bud nebyly prachy nebo je režisér naprosto akční neumětel. Protože takhle promarněnou příležitost se jen tak nevidí. A i když se objevila scéna která stojí za zmínku tak je po čase naprosto zabitá. Nuda, šeď, zklamání. NA dvojku koukat nebudu. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Intrikánské boje o moc uvnitř nadnárodní korporace, potažmo snahy jednoho zazobance uzurpovat majetek toho druhého, jsou už poměrně ohrané. A popravdě tenhle francouzský příspěvek na dané téma v podstatě nic nového nepřináší. Z akčního hlediska je to dost slabota, kromě jedné naháněčky na motorce a závěrečné solidní bitky na střeše, je to celkem nuda. Stejně tak samotné gró příběhu je přitažené za vlasy a jeho věrohodnost navíc definitivně srazí do kolen dost pochybný happyend. A tak jediným zajímavým momentem je z českého pohledu účast Karla Rodena coby polozáporáka Korskyho (proč musí Roden skoro v každém filmu hrát Rusa..?). No a pak taky na pohled velmi příjemný úkaz v podobě Mélanie Thierry. :-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Tento film vznikl na základě románů a komiksu, jejichž autorem je Jean Van Hamme. (claudel)
  • Scény z Hong Kongu boli natočené bez oficiálneho povolenia, iba s malým štábom, ktorý si musel dávať pozor na miestnu políciu. (m.a.t.o.)
  • Vo filme sídli W Group v Hong Kongu, hoci v komikse je jej sídlom New York. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno