Reklama

Reklama

Dohazovač

  • Česko Svědek (více)

Obsahy(1)

James chystá svatbu se Sarah a požádal svého starého přítele ze studií Ollyho, aby mu šel za svědka. Olly je nabídkou moc potěšen, ale komplikace nastávají ve chvíli, kdy se zamiluje do nevěsty a té jeho náklonnost příliš nevadí. Na pomoc mu přispěchá kamarád z dětství Murray, který ženicha nenávidí a svatbu rád překazí. Ale je tohle všechno fér? Výčitky svědomí trápí Ollyho tolik, že se Sarah raději vzdává. Vše ale nabírá úplně opačný směr, kdy se ukáže, že James není takový svatoušek, jaký se na pohled jeví... Dostane se Olly do kostela včas, aby Sarah zachránil před životní omylem... a snad ji získat i pro sebe? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Stefan Schwartz, Ed Roe | Hudba: James Edward Barker, Tim Despic | Produkcia: Niel Peplow | Rozpočet: 11 miliónov $ || Tento typ deja ma vždy divným spôsobom iritoval, že prečo, nebudem riešiť. Je to znovu a znovu to isté, čo sme už nespočetný krát videli, akurát s väčšiou dávkou anglického humoru a nálady. To sú jediné dôvody, prečo sa na tento film aspoň raz dá bez bolesti pozrieť. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Je tu jedna vec, kvôli ktorej mám chuť dať ešte jednu hviezdu na viac. Áno, áno, je to Seth Green. Ten mi vždy dokáže zdvihnúť náladu. Tento borec to má v krvi, a aj keď je to vcelku priemerná komédia, tak jeho gestikulácia a spôsob hrania hajzlíka nízkeho vzrastu, ale veľkého sebavedomia tomu dáva šmrnc. Film má svoje svetlé chvíle, kedy je veľmi vtipný. Dorazil ma práve jeden vtip. A ďakujem za to českému dabingu, ktorý samozrejme väčšinu filmu zmršil, ale za vtip s časopisom "Nový prostor" mu skladám poklonu. To ma rozložilo! ()

Reklama

Gagin 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si zase říkal co to bude za blbinu, kterou dnes večer budou dávat, ale jaké příjemné překvapení to pro mě bylo? Sice obehraný děj, kde od začátku do konce víte kdo se do koho zamiluje, jak to dopadne. Ale kupodivu to bylo velice zábavné a vtipné, což je pro veliké překvapení. Hodně tomu samozřejmě dodává velice ftipný Seth Green, který svými vtípky dává filmu šmrnc. Bejt tu 3,5 hvězdy dám to, takto 4 jsou moc a 3 je málo... přesto píšu *** hvězdy ()

k212 

všechny recenze uživatele

Vtipné a kupodivu až do konce (protože přijít v neoprénu a fraku překazit svatbu, to je velmi neobvyklé a pokřiveně romantické). Je to nejspíš tím, že absentuje typicky přesládlý (rozuměj stupidní) zámořský pohled na dané téma (dík za to). Jinak atributy tohole romanťáku zcela zapadají do vyjetých kolejí - zamilovaný smolař, ujetý kamarád, banda zvláštních kamarádů, svatební zlatokop... Vše je to hezky natočeno, ozvučeno a příjemně zahráno, takže proč ne. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Mám rád.....Měl bych asi napsat, že jsem měl rád suchý britský humor, který je už dnes zakázán, protože byl mnohdy politicky nekorektní, ale tento snímek pro mě byl těžkým zklamáním. Prostředí bylo v naprostém pořádku, jen jsem nepochopil, proč tvůrci natočili typickou americkou romantickou komedii v anglických reáliích. Takhle jsem dostal všechno to, co příliš nemusím; prvoplánový humor, předvídatelný děj, scény, které bych pro jejich trapnost radši vynechal, a to vše zákeřně zahaleno Union Jackem. O tom, že bych se bavil, téměř nemohla být řeč a nejvtipnějším momentem bylo rozdávání dotazníků při hodnocení filmů. Když jsem si představil, jak by vypadal ten, který bych vypsal po dnešní repríze, poprvé jsem se od bránice zasmál. Faktem je, že jsem si děj této záležitosti vůbec nepamatoval, ale už teď je mi jasné, že zítra nebudu vědět nic o dnešním opakování. A to je dobře; když už mě komedie nepobaví, neměla by na mně zanechat trauma. / Poučení: Když víš, že nedodržíš, neslibuj. 2*- ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama