Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Budoucnost. Obrovská Galaktická Republika se rozpadla. Tohoto mocenského vakua využilo hodně pirátů a zločinců a zabralo množství planet. Na jedné z nich žije v klidu Justin Thorpe (John Corbett) se svou malou vynalézavou sestrou Novou. Jednoho dne je však jeho sestra unesena. Na pomoc mu přijde generál Sorenson a jedna z posledních lodí Galaktické Republiky, Osiris. Vydávají se na cestu k tajemným Inženýrům, která je plná problémů a pronásledování pirátskou lodí. (zipacna)

(více)

Recenze (9)

zipacna 

všechny recenze uživatele

Podle mě velmi dobrá sci-fi, skvělé interiéry i exteriéry, skvělá technologie a podle mě i dobré nápady. Rozhodně bych se nebránil tomu, aby vzniklo nějaké pokračování, ať už ve formě filmu nebo seriálu. ()

Ertai 

všechny recenze uživatele

Pořád sem si řikal, že to vypadá jako pilot k nějakýmu seriálu a taky že jo. Celé je to dost slabé, zabíjí to nevýrazní herci, chabé triky, papundeklové kulisy (což se u televizáku jěště přežít dá) ale hlavně ubohý scénář bez kterého to nejde. Popravdě mě moc nemrzí, že k seriálu nikdy nedošlo ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Pro mě docela milé překvapení a jsem rád, že jsem na Osirise čirou náhodou narazil. Je velká škoda, že k tomuto pilotnímu dílu už nevznikl celý seriál. Příběh mě totiž moc bavil. Zároveň se mi hodně líbil nápad s rasou Inženýrů a jejich schopnosti. Dobré triky, masky a kulisy s přihlédnutím na dobu vzniku. Sympatické postavy včetně hlavního hrdiny i unesené dcery. Líbilo se mi, jak se postupně dávala dohromady posádka pro její záchranu. Škoda, škoda, opravdu bych ocenil pokračování, klidně i ve formě dalšího filmu. 85% ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Je na tom strasne videt, ze jde o pilot k serialu. Ale jinak je tam tak nejak vse co clovek ocekava od scifi z vesmiru. Par veci sice originalitou zrovna neomracuje, ale co, kazdy se nekde inspirujeme, ze jo... ;) ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Dnes skôr nostalgická chuťovka z konca 90 tych rokov. Ako film je to typický Pilot, škoda že seriál sa nenatočil - aspoň zopár dielov. Po vizuálnej stránke to silne pripomínalo scifi béčka z 80 tych rokov - bohužiaľ aj úroveň trikov. Možno aj preto že som to videl ako prepis z VHS na digitál. ()

Reklama

Reklama