Reklama

Reklama

Cestující

Trailer

VOD (1)

Děj filmu začíná leteckou katastrofou. Mladá doktorka psychologie Claire Summersová dostane od svého učitele za úkol psychoterapeutickou práci s cestujícími, kteří tuto katastrofu přežili. Pravidelně se schází s několika přeživšími, nicméně naráží na jejich rozporuplné vzpomínky a výpovědi. Nejvíce ji trápí uzavřený mladý muž Eric, kterému věnuje zvýšený zájem i péči. Jejich vzájemná náklonnost však postupně přeroste v lásku i intimní vztah. Vyšetřování komplikuje zástupce letecké společnosti, v jejím okolí se dějí stále velmi podivné a nevysvětlitelné věci, zjevují se neznámí lidé i zvířata, zbylí cestující začínají postupně jeden po druhém mizet, neznámo kam zmizí i její vlastní sestra. Claire je pečlivá a touží všechny tyto tajemné záhady objasnit a prošetřit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

jenik71 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem doufal, že by to mohlo být zajímavé a ještě asi v polovině jsem přemýšlel, co z toho nakonec vzejde. Potom mě to trklo, ale zase jsem si říkal, že by to bylo hodně laciné zakončení. No a ono to tak opravdu skončilo. Když jsem si potom film znovu v hlavě "přetočil", tak mi došlo, jak to bylo vlastně nesmyslné a nelogické. Kdyby někdo vymyslel lepší a rafinovanější zakončení a nějakým zajímavým zvratem to celé opepřil, bylo by to úplně o něčem jiném. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem od začátku neměla tušení... Až ke konci jsem začala tušit, že nic nebude takové, jak se zdá. A na úplném konci mi i ukápla slza. Pro mě to byl film s nádechem tajemna, který odkryl svoje karty až na svém konci. Anne není nijak skvělá herečka, takže ani v tomhle filmu mě nijak neoslnila. Ale nevadila mi. Líbil se mi Patrick v roli Erica. Ten se své role zhostil o dost lépe. Dávám lepší tři hvězdy. ;-) ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Tento film bol taký biedny, že som naň okamžite (s úľavou) zabudla a týždeň si nevedela spomenúť, čo som to sakra ešte neohodnotila? Ledva-ledva sa mi podarilo vybaviť si Anne Hathaway... Cestujúci sú slabučkí po všetkých stránkach, od scenára, cez réžiu, tempo, až po naservírovanie neoriginálnej pointy. Nemá to žiadnu silnú líniu a ani atmosféra, ktorá by to mohla zachrániť, nestojí za nič. Prisámbohu, pri poslednom Seagalovi som sa bavila viac. Tam bola aspoň sranda. A na rozdiel od niektorých užívateľov, mňa ani ten Patrick Wilson vôbec nedojal. Netrpím na fešákov bez charizmy. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Náhodou docela slušný drama. Mě se tenhle film dostal do ruky náhodou a že bych toho litoval říct nemůžu, viděl jsem spousty horších. Herečka na mě působila velice příjemným dojmem. Spád sice ze začátku nic moc, ale ke konci už to bylo lepší. Rozuzlení se moc nepovedlo, ale romantický závěr jistě potěší citlivé duše. Takže výsledek 60% ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak jsem na tento film přišel, protože Anne Hathaway opravdu nemám rád a ani se mi nelíbí. Ovšem ej to pro mě milé překvapení. Čekal jsem nudný vleklý příběh bez větší pointy a za začátku to tak i vypadalo, ale postupně se příběh začal zamotávat a zamotávat a celé rozuzlení mě nakonec docela zasáhlo a překvapilo. Na konci jsem je se smutkem sledoval obrazovku. Plus musím zdůraznit výborného Morse! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Když Claire (Anne Hathaway) poprvé navštíví Erika (Patrick Wilson), řekne jí, že pracuje v makléřské firmě Kahane-Drake. Kahane a Drake jsou výkonní producenti tohoto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama