Reklama

Reklama

Než někoho pohřbíš, ujisti se, že je opravdu mrtvý! Manželky jsou vždy nespokojené. Té Clintově se hnusil venkovský život a rozhodla se spolu se svým milencem Cortem k návratu do víru velkoměsta. Jenže v cestě jim stojí nejen Clint, ale i nedostatek peněz. Za pomoci malé lahvičky jedu se tedy rozhodnou zabít dvě mouchy jednou ranou. Jenže život skýtá nejedno překvapení a to největší proradné milence teprve čeká. Ne nadarmo se říká, že pomsta nejlépe chutná podávaná za studena... (Řitka video)

(více)

Recenze (91)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Černá komedie 1)  nemá s hororem (a vlastně ani s thrillerem) nic společného._____ 2)  Naprosté nesmysly ve scénáři (pohřeb, přežití v rakvi, stavební úpravy v domě) i v provedení spolu s naprostou předvídatelností děje (předem jsem uhodl snad všechno, co film ukázal) mi neumožňují dát více než dvě odbyté hvězdičky._____ 3)  31letý režisér Frank Darabont očividně klame tělem. Koho by napadlo, že autora tak moc odbytého snímku čekají Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle nebo seriál Živí mrtví. Mě tedy ne._____ 3)  Výstižný koment: Dale**. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Potěšilo mě, že první film mého oblíbeného režiséra je narozdíl od prvotin některých jiných pánů dobrý průměr. Příběh mě bavil, těšila jsem se, jak to dopadne, a nápad přestavět domek na obří rakev bych pozlatila. Bohužel z toho ale celou dobu dýchal fakt, že se jedná o TV film, a nejvíce je to poznat na hereckých výkonech. 60% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Od F. Darabonta som čakal rozhodne viac. Majster mysterióznej a hororovej atmosféry sa tentoraz teda nepredviedol. Úvod nudnejší, kým sa dejová linka trocha rozbehla tak som skoro zaspal. Upútal ma jedine šikovný spôsob vraždy a pár momentov medzi oboma manželmi. Tú nenávisť hrala manželka veľmi dobre. Koniec už bol predvídateľný, no našťastie s ním prišlo aj niečo málo napätia a zlepšila sa aj atmosféra. Celkovo to vidím len na slabučký priemer. 50100 ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další z hororů ,kde manžel musí z kola ven. Žena se nudí v malém městě a tak si najde milence a ten se jí snaží využít. A donutí jí zabít manžela jedem. Pak ho rychle a levně pohřbít. Tak že není teba ani pitva a on jde hned do hrobu. Jenže se probudí (jed nebyl smrtelně jedovatý), poněkud drsný probuzení v hrobě a když se dostává vem je to síla (všimněte si v márnici ho chtěli pitvat a říznou mu skalpelem do krku, ale pak přestanou ,nebot by na tom nic nevydělali, a když se pak dostane z hrobu a vykoupe se nemá na krku ani škrábanec). A je tu jak jinak než vendeta a pěkně si starou vychutnat a i s doktorem, z kterého se vyklube pěkný hajzl. Ps- kupodivu ho ani šerif jeho kámarád nepozná u hrobu poněkud zvláštní. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Každý nejako začínal aj hviezda menom Frank Darabont. Napriek prevažne pozitívnym recenziám film na mňa veľký dojem neurobil. V čase premiéry v 90-tom roku to bolo určite niečo iné, ale z dnešného pohľadu už nejde o nič mimoriadne a film právom padá do priemerných čísel. To neznamená, že je to prepadák a ani nikoho nenahováram aby sa filmu vyhýbal. Film sa dá v pohode pozrieť, to len to meno režiséra nejako automaticky vnucuje myšlienku, že pôjde o niečo mimoriedne. Bohužiaľ, nie je to celkom pravda. 60%. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • John Carpenter v komentáři k filmu Upíři (1998) říká, že byl Frankem Darabontem požádán, jestli by se neujal role řidiče náklaďáku. John odmítl s vysvětlením, že by hrál jedině postavu, která někoho zabije, nebo postavu, která bude v posteli s krásnou ženou. (facojurka)

Reklama

Reklama