Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Matematický génius Han Tae-woong (Bin Hyeon) stretol ešte ako študent zvláštne dievča a hneď sa skamarátili. Tragická udalosť však ich priateľstvo predčasne ukončila. Stretli sa náhodou o veľa rokov neskôr ako druhotriedny boxer Han Duk-guk a namyslená mladá dáma z high society Kim Bo-ra (Yu-ri Seong), no už sa nepoznali. (aboj)

(více)

Recenze (54)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Opravdu nádhera. Jen se musí přečkat prvních pár dílů, kde se ještě režisér inspiruje některými prvky telenovel. Myslím tím dost nevhodnou volbu korejské latinskoamerické hudby (z hloubi duše nenávidím "Say hello") a jejího umístění. Zpomalených kamer a nucených rádoby vtipných a dojemných scén bych si asi nevšímal, kdyby nebylo prokleté "Say hello" a jí podobných písní. Naštěstí jsou dialogy a herci tak dobří, že přinutí i režiséra, aby dělal svou práci víc filmově. Dokonce i hudba se k mému potěšení obmění silně k lepšímu. Pak už je to emotivní bomba, co rozcupuje všechny srdce v širokém okolí. Kim Bo-Ru nelze nemilovat a z chlapů... no, kupodivu mi víc sednul sympatickej doktor. ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Pročetl jsem si komentáře, prohlédl hodnocení a plný očekávání se do Nunui pouštěl. Začátek byl super a dost dlouho se mi seriál líbil, pak ale přišla zhruba polovina a já si přál, ať už skončí. Často se mi stalo, že jsem si klepal na čelo a v duchu říkal: "Co to do háje děláte?" Melodramata od korejců holt nejsou nic pro mě. ()

Reklama

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Já vím, že jsem zpočátku frflal. Vím, že jsem si stěžoval na telenoveloidní vizuál a nesnesitelnou postavu Bo-rai. Můj názor se ale v průběhu poupravoval a posledních pět šest dílů jsem neskutečně hltal a chtě nechtě musel svůj pohled přehodnotit. Nebývale silná závěrečná katarze se skutečně dostavila. 75% ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Po tomto budem potrebovať vidieť niečo veľmi pozitívne a šťastné. Vedela som, že to nebude happy end a snažila som sa voči tomu obrniť, nepomohlo, potoky sĺz. Ale Hyun Bin tu bol skvelý, som rada, že som to videla, a mením prvenstvo u filmu s najuplakanejším hlavným hrdinom, bolo to pekné, tak prepletené osudy, taká láska, nešťastie až človeku srdce láme a to sa tuším pobozkali len dvakrát, ak sa nepletiem... ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Začnu slabinama... mno... hmmm... tak samozřejmě by to mohlo být poněkud méně melodramatické a to včetně hudby, ale je to prostě korejský romantický seriál a tak se s tím asi musí počítat.. ;-) Jinak mě ovšem naprosto usadily herecké výkony snad všech herců, kterým věříte každý pohled a každou slzu, a hlavně neuvěřitelně charizmatická ústřední dvojice. Příběh, kvůli kterému jsem na 16 hodin zapomněl na okolní svět. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (3)

  • Seriál skladá hold legendárnemu kórejskému boxerovi Kim Deuk Guovi. (ChArLeNe)
  • Ako prezrádza už názov, seriál je adaptáciou "Snehovej kráľovnej" od Hansa Christiana Andersena. (ChArLeNe)
  • KBS Drama Awards:
    Cena za Najlepší pár - Hyun Bin a Sung Yu Ri
    Cena za popularitu (žena) - Sung Yu Ri
    Cena za popularitu (muž) - Hyun Bin. (ChArLeNe)

Reklama

Reklama