Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V hlubokém vesmíru je dopraven nový vězeň Saint Georges do výzkumného jednotky Dante 01. Vězňové jsou zde na planetě s vysoce toxickým prostředím využívání k různým experimentům. Saint Georges vnáší do komunity vzbouřeneckého ducha a jeho spoluvězňové jsou jím podněcováni ke vzpouře, která má proměnit tento děsivý svět vzhůru nohama... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

kitano 

všechny recenze uživatele

Originánly, experimentálny sci-fi film ?. Ale prd. Skor mi to pripadá akoby si režisér povedal: "Natočme dementný film s nulovým rozpočtom, mizernými efektami a nejakou tou "pointou", hoďme to do distribúcie a tvárme sa že ide o nečo výnimočné". Je až komické ako sa (kvalitní)francúzki herci púštajú do každej kraviny, ktorú francúzi doma vymyslia. (1/10) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Fracouzský Sci-fi úlet. Když jsem to viděl v ranním fofru na stánku jako DVD za sedm pětek, zběžně jsem koukl na to o čem to je, na titulním coveru Malkowich, řekl jsem si proč ne. Nebyl čas, někde to lustrovat, zaujalo mně to. Ani doma jsem to nijak zvlášť nestudoval a rovnou pustil. První rozčarování se dostavilo, když očekávaný Malkowich stále nikde :-)) Pak jsem pochopil i omyl ohledně celé koupi dývka. Příběh je fakt prapodivný a každý si v tom může hledat co chce. Metafora za metaforou... Já se na konci upřímně moc nechytal, - vlastně od půlky, - vlastně od začátku... .Sci-fi mám rád, ale asi pro mně více polopatické. Za to prostředí lodi v atmosféře vzdálené planety Dante 01 dávám jednu hvězdu. A sobě za nákup odpad .-) * ()

Reklama

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Myšlienka? Pointa? Je to vôbec film? Dá sa tomu vlastne porozumieť? Nie, nedá. Caro sa asi načisto zbláznil, že divákovi ponúkol film, ktorý nemá hlavu ani pätu. Prostredie je v skutku seriózne, ale zvyšok je totálna sračka. Neviem ako sa mi podarilo celý film dopozerať, ale dopozeral som ho až do konca. Po skončení som bol mierne šokovaný, že sa mi nedostavilo nič, čo by mi pripadalo (okrem prostredia) normálne. Všetko bolo od veci, herci, scenár, proste všetko. Som znechutení a dlhú dobu ešte budem... 15% ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Spoiler: Pseudointelektuální blábol odehrávající se ve vesmírném blázinci poblíž rozžhavené planetky Dante. Jednoho krásného dne tam přivezou podivného němého Jirku našlapaného podivnými jedy, které do něj valí podivná asijská felčarka. Chudák Jirka zbaští pár svítících halucinací co vylézají z taktéž nadopovaných spoluvězňů, obleče si skafandr, chvilku bliká, pak vybouchne a z rozpálené planetky Dante tím vytvoří jakýsi klon naší Země. Připadal jsem si jako ufon. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

No kolisa to na hranici odpadu,ale nastesti jsem nekde pred pulkou milosrdne usnul a vzbudil jsem se az na konec,ktery byl uz opravdu odpadovy, predevsim ten 5 minutovy zaber na ty jdouci vlny s onoho tajemneho hrdiny chladici planetu,kazdopane to radeji nedoporucuji,nebot zabit cas se da urcite lepsi! ()

Galerie (53)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Marc Caro si představoval jiné zakončení filmu, ale kvůli zkrácení rozpočtu z 8 milionů Euro na 4 miliony jej nemohl realizovat. (Cheeker)

Reklama

Reklama