Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

REPO je speciální dáreček od režiséra „SAW SÉRIE“ Darrena Lynna Bousmana. Film, který je tak „jiný“, že ho ani k ničemu nemůžete přirovnat. Pokud milujete muzikály, můžeme zaručit, že REPO lehce zapadne mezi vaše nejoblíbenější filmy. Pro všechny ostatní je to rozhodně ojedinělý snímek, který vám přinese novou zkušenost. A to se poslední dobou v kinematografii moc často nestává.

V nedaleké budoucnosti ničí smrtící epidemie lidské orgány. Vědci začínají masivní orgánovou sklizeň. Biotechnický magnát přijde s nápadem splátek, když však někdo nezaplatí jen jednu jedinou, přijde REPOMAN a svůj orgán si vezme zpět. Ve filmu můžete vidět a slyšet nejprodávanější sopranistku všech dob Sarah Brightman nebo Ogre – zpěváka legendární industriální kapely Skinny Puppy a také Joan Jett. Kromě nich obsahuje soundtrack Repo např. tyto umělce: Stephen Perkins (Jane´s Addiction, Porno for Pyros), Clown (Slipknot), Ray Luzier (Korn, Army of Anyone), Brian Young (David Lee Roth Band), Richard Fortus (Guns n´Roses), Sonny Moore (From First to Last), David J (Bauhaus, Love and Rockets), Daniel Ash (Love and Rockets), Blasko (Ozzy Osborne band), Tommy Clefetus (Rob Zombie band), Melora Creager (Rasputina), Rami Jaffee (Wallflowers), Danny Saber (Busta Rhymes, Seal), Eric Powell (16Volt).

Nahrávací tým REPO se skládá: Yoshiki (legendární rocková kapela X-JAPAN), Josepha Bishara (Rasputina, Danzig) a Chris Spilfogel (Dreamgirls, Hairspray) (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Těžce stylový a většinu času svižně plynoucí a příjemný. Nebýt několika málo zaškobrtnutí v tempu, jednalo by se o dokonalej odpočinkovej film. Některý písničky jsou chytlavý a navíc docela návykový, no a prostě celkově to má svý kouzlo. Ale pochybuju, že ve svém okolí znám někoho dalšího, komu by s Repo! líbilo... 8/10 ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Učesaná a naleštěná "špinavá" záležitos, taková kombinace mi prostě nesedí. Stejně jako když vidim na ulici pseudopankáče (novej křivák, vyžehlený tričko a řetěz ze spešlpunkobchodu za litr). To není "opravdový", stejně jako tenhle hnus. Potěšili mě jenom sourozenci Largovi, a to překvapivě ne ta coura Paris, ale hlavně Bill Moseley jako Luigi, ten mě bavil hodně. Škoda, že nedostal víc prostoru. Ale jinak bída s nouzí křtěná nudou... jak by řekl kolega Lahváč: Špatný, špatný špatný... ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nejrozporuplnější film poslední doby. Stejně jednoduše se dá nenávidět jako milovat, stačí aby vás oslovil a už vás po celou dobu nepustí. Čekal jsem vizuální šílenství, dostal jsem ještě více v bizardním balení. Je s podivem, co dokáží někteří režiséři udělat s 8,5 miliony dolarů... Styl, tempo, herci, hudba... To vše dokázalo do sebe zapadnout a snad poprvé od doby Moulin Rouge mě položit. Nebudu lhát, mám rád velmi stylové filmy, zde krom gothic/punk/apod je také cítit Blade Runner a určitě by se dalo hledat dále. Příjemně i oslovil komiks, který diváka provádí příběhem a doplňuje ho. Bohužel Repo dojede na vkus diváků, protože jen stěží splňuje představy masy chodící do kina na klasické a snad i "obyčejné" filmy, kterým prostě Repo není. Šílené a výjimečné zároveň. Mimo to herci jsou vynikající do svých rolí ať je to Paris nebo fantasticky vypadající a zpívající Sarah Brightman nebo Anthony Head. Hodně podivný muzikál, který osloví opravdu málo lidí, ale za to se pro ně stane modlou a dokonalým dílem. PS:tento komentář neberte jako doporučení, ale spíše jako varování:) " ALL YOU NEED IS SURGERY!" ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je to jen pár minut, co jsem film dokoukal a přemýšlím, jestli ten komentář nenechám na jindy. Muzikály mě skoro vůbec (a opera tím tuplem) neberou (vyjímkou je snad jen Hedwig and Angry Inch) a po ultratragických hororových muzikálech Sweeney Todd a Kanibal! Muzikál jsem přemýšlel, jestli do Repo: Genetické opery vůbec jít. Ale tak přišlo to na řadu, tak jsem si řekl, že tomu dám šanci. A teď nevím jak z toho ven. Místy možná až přestylizovaná cyber-gothic-punk-rocková opera plná "ujetých" latexových a gothic oblečků (převážně v černé barvě), černě nalakovaných nehtů, černých vlasů, nabílených tváří a rudé krve a jedné překvapivě netrapné a snad až pohříchu dobré Paris Hilton (její druhý herecký výkon, co jsem měl možnost vidět a zdá se, že alespoň tohle jí v rámci možností jde). Na jednu stranu mě to dějově nějak extra moc nezasáhlo, nepřipadalo mi to zas až tak moc hororové (navzdory gore a krvi), na druhou stranu má ten film asi štěstí, že ač nejsem goth, posledních tak pět let gothic electro/rockovou hudbu docela poslouchám a i ta stylizace (hadry, make-up apod.) se mi docela líbí (na pohled, ne že bych v tom chodil). Takže z téhle stránky se mi to docela líbilo. A ani ten zpěv tady (narozdíl od již výše zmiňovaných hororových muzikálů) není tak hrozný a často to i sedělo do hudby (ten punkovej výplach někde za půlkou filmu je naprosto žůžový). Chcete-li podobnou atmosféru zažít na ostro, doporučuji návštěvu každoročního festivalu v Lipsku s názvem Wave Gotik Treffen, takhle tam valná většina návštěvníků a návštěvnic chodí oblíkaná. Já vám nevím, obsahově nic moc, stylizací a provedením paráda. Asi do toho znovu jen tak brzo nepůjdu (jestli vůbec) ale jednou a na poprvé to obecně nebylo špatné. 3,5* ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že jsem na film měl velkou averzi kvůli nadšeným řečím "gothic" lidí, jak je tento film super, hustej, cool a kdoví co všechno... Nicméně známý mi film chtěl představit a tak se šlo koukat (i když ve staženém ripu byli řečké hardsuby, takže sranda :D) ... Musím uznat, že se mi snímek líbil dost... Odpovídající atmosféra, hezké písně (jedna byla fakt hezká), skvělé kostýmy a celkově výprava... Herci zvětší míry též super, až na jednu vyjímku a tu tvoří Paris Hilton... Nedokážu pochopit proč byla do filmu obsazená, když neumí ani hrát, natož zpívat a působila spíše trapně než aby do snímku zapadala, ale což... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Předlohou pro film byla divadelní hra z roku 2001, kterou taktéž režíroval Darren Lynn Bousman. (Tom Riddle)
  • Skladba "I Didn't Know I'd Love You So Much" bola pôvodne uspávanka akú skladateľ Darren Smith zvykol spievať svojmu synovi. (dwdb)
  • Rozpočet filmu byl pouhých 8,5 milionů dolarů. (duklak2)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Reklama

Reklama