Reklama

Reklama

VOD (1)

Jeho život byla nuda a šeď... dokud se neobjevila ona! Bill (Aaron Eckhart) je nešťastný; ženatý s dcerou majitele banky, ve které jako bezvýznamný úředník také pracuje, sní o vlastní cukrárně a finanční nezávislosti. Jeho žena Jess (Elizabeth Banks) je přespříliš připoutána ke svému otci a navíc si začne s místním televizním reportérem. Bill, který neustále pojídá nějaké sladkosti, zjišťuje jak moc mu mezitím narostlo břicho. To poslední, co by chtěl, je stát se mentorem jednomu prostořekému klukovi. S ním a s pomocí jeho kamarádky Lucy (Jessica Alba) se pustí do boje o svoji ženu a svůj sen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Němi 

všechny recenze uživatele

Jak se to stane, že lehkokomediální variace Americké krásy, v ktére "matthew-perryovskou" roli podváděné podpantoflácké trubky hraje polobůh Aaron Eckhart, uspokojivě funguje? Pravděpodobně, protože to komedie je lehká a hraje v ní polobůh Eckhart... On a skvěle hrající mladík (15 let!) Logan Lerman dodávají každou společnou scénou filmu energii a kvality, bez kterých by se jednalo o velmi průměrný kousek. Krom nich ovšem jsou zapamatovatelné jen křivky sympatické neherečky Alby. Což je škoda, protože tyhle postavy si zasloužili víc. I tak ale... ()

Lichty 

všechny recenze uživatele

Film, díky kterému si Aarona Eckharta přidávám do tabulky sympaťáků, do níž měl po výborném výkonu v Děkujeme, že kouříte, dobře našlápnuto. Jinak ale film, především díky velmi nedotaženému a mnohdy silně nelogickému scénáři, nezanechává na patře ani trochu chuti a vyšumí dříve, než stačíte třikrát za sebou říci "Bill". ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Eckhart si to užívá a bohužel i drží dost filmek nad vodou. Jeho tvář grimas a losera, který je jen kolo u vozu hraje fakt parádně. Jasně, dvě holky i s nějakým tím odhaleným prádelkem mužské oko ocení, ale už to jaksi není úplná sranda. Celkově to není nějaká řachtanda, ale příběh vcelku sedí, až my místy někdy připadal dost podivně natočený co se týče scén.Proč musí vybuchovat třeba pyro ze skřínky ve škole?Takových detailů jsem si všimnul více. Jinak vztah dvou manželů cajk,ale problém vidím hlavně v tom, že ani drama a ani komedie se nesladí do celého celku, aby to bylo ono. 65% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Takže si to shrneme...ženská podvede manžela a ještě mu dá pořádnou čočku, piškot balí o 10 let starší prodavačku tím, že jí kupuje spodní prádlo, dále pozorujeme detailní záběry na holícího se A. Eckharta a to vše dohromady má být drama nebo ještě lepší, komedie. Ha! Větší blbost jsem už dlouho neviděl... 10% ()

Wyder 

všechny recenze uživatele

Pouštěl jsem si to jako oddechovou komedii před spaním a musím říct, že mě to mile překvapilo. Je to samozřejmě hodně čitelná blbost, ale smál jsem se téměř po celou dobu filmu. Pokud nechcete přemýšlet, ale jen se zasmát občas povedenejm vtipkům a mezitím koukat na Jessicu, tak se vám to bude líbit... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy jsou Jess (Elizabeth Banks) s Billem (Aaron Eckhart) v nemocnici, má Jess v některých scénách vlasy za uchem, v některých zase naopak rovně. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru 8. září 2007 na filmovém festivalu v Torontu. (Terva)
  • Natáčení převážně probíhalo v St. Louis v americkém státě Missouri, některé dokončovací scény pak v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama