Reklama

Reklama

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Psema 

všechny recenze uživatele

Základní koncept romantické komedie je v Good Luck Chuck sice nezměněn, ale všudypřítomná nekorektnost a nadsázka je strašně milým bonusem k jinak dost fádním a místy i trapným fórům z produkce dvojky Cook-Alba. Je to blbé, téměř až mozkožravé, ale já se bavil náramně. Jedno z letošních guilty pleasure. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Sice je tahle romantika podobná několika dalším filmům, a že těch filmů není málo, ale fakt ujde. Teda je na hranici průměru. Proč? Protože vcelku vtipný situace střídají tradiční klišé. Ale těch několik zábavných scén stálo za to. Pokud film budu hodnotit pouze v rámci romantických filmů, tak těsně nad průměr. Hodnocení: 55% ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba je děsná kočka -> * Jessica Alba je v tomhle filmu děsně sympatická -> * Je to komedie a já se často smál -> * I v oblasti sexuální tématiky a při standartních postavách se dá mluvit o originalitě -> * Výsledek **** Celkově film, který v rámci žánru!!! není určitě špatný, nicméně nic víc než zábava na pár minut to určitě není. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je veľmi sympatické, že do áčkového hollywoodskeho filmu sa po rokoch opäť dostávajú ženské vnady, no ani tie (a je ich požehnane) nedokážu zakryť scenáristickú neschopnosť. Vnútorná logika filmu nefunguje, mnohé scény i celé pasáže na seba nenadväzujú, viaceré motívy sú nedovysvetlené alebo odbité jednou vetou. Good Luck Chuck je hlúpy a trápne nevtipný film, ktorý dal ľudstvu ďalší argument toho, že Jessica Alba je analfabet a nevie čítať. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia s Jessicou Albou, áno, mohol som si v tom čase, keď som ju ozaj zbožňoval (stále ju mám ako herečku rád) priať viac? Myslím, že nie, avšak čo som si neprial bola takáto primitívnosť. Brutálne nechutné v sexuálnej oblasti, prešvihnutý sexizmus kvôli prakticky ničomu. Zoznámenie, vlastne celý úvod je jedná veľká klišé trápnosť, koniec sa dal predvídať, ale je aspoň pekný. Jessica ako dievča od tučniakov je zaujímavý nápad, aj keď asi netušila, čo prežívajú zvieratá v zajatí. Film vyzerá veľmi milo a zábavne, ale pritom je to povrchná hlúposť, čo ma mrzí. Začínam sa sám seba pýtať, existuje vôbec nejaká perfektná romantická komédia? Aj toto ňou mohlo byť, len to chcelo to poriadny scenár, ktorý by vedel aj nevýnimočné prostredie vylepšiť, navyše keď máte v posteli Jessicu Albu, ktorá vás prstom pozýva do postele k nej, to je najlepšia scénka filmu. S obsahom filmu však nie som stotožnený, nie som stotožnený s romantikou, ktorú nahrádza sex ako moderná a pokroková vec. Som úprimne z tohto filmu sklamaný, ale zas nie je zlý, mnohé české a slovenské filmy dneška nedosahujú ani kvalít tohto. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu se objevilo celkem 21 tučnáků afrických. Pět z nich bylo vycvičeno tak, že se jich herci mohli dotýkat. (Pethushka)
  • Auto Danea Cooka (Charlie) je Ford Thunderbird 1957. (Pethushka)
  • Auto Cam Wrexlerovej je Toyota Prius II a na nárazníku má nálepku "I LOVE PENGUINS", čo v preklade znamená "Milujem tučniakov". (ladko)

Reklama

Reklama