Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komedie, celkem příjemný počet ňader, co tu člověk uvidí. V ničem objevné, ale to od toho člověk ani nečekal. Od té doby, co se spolu hrdinové vyspí, trošku divný, čekal jsem něco jiného. Skončí to ale tradičně. Scénku, co si nechali do závěrečných titulků, si mohly odpustit, ta výsledný dojem jen kazí. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ach jo. To je v dnešní době tak těžké, natočit slušnou komedii, aniž by byly hlavním tématem "kozy a díry"? Přijde mi, jakoby všechny komedie točil nějaký nadržený úchylák z Totall Recall(tam byla taky ženská se třema...). Tak jak piškoti(děcka) při flašce začali, tak o 25 let později končili. A nic moc po sobě nenechali:-( Milovníci žen se třema prsama si tento film zamilují, já nene:-)35% ()

Reklama

shyster 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, na kterou si za pár dní již nevzpomenete, ale v daný chvíle splní svůj účel, tj.pobaví. Jessica je krasavice a jako herečka mi tady až tak nevadila. Dane Cook je neokoukaný komik, který nejspíš kvalit konkurence nedosáhne. I tak bylo ta hodina a půl nepromarněná a sympatičtí hrdinové vám vynahradili ty tradiční hollywoodské klišé. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Tahle komedie mě dva roky míjela, ale nakonec jsem našel čas, abych se na ní podíval, a rozhodně nemám čeho litovat. Je zde opravdu originální námět (což je obzvláště u romantické komedie nutné ocenit) a především mnoho vtipných scének, ale ani jednou film nesklouzává do trapnosti a nepoužívá ani přilišná klišé tak typické pro tento druh filmů. Film mě chytl opravdu od první chvíle (hrát desetileté děti flašku jsem ve filmu viděl málokdy, dá se dokonce říci, že snad ještě nikdy) a po celou dobu jsem se vydržel nenudit a film jsem si s každým dalším záběrem užíval ještě více. A samozřejmě některé scény byly naprosto geniální (obézní slečna na rande s Charliem, který do sebe hrdě lije jednoho panáka za druhým, aby v sobě našel odvahu k sexu), což opět musím pochválit, protože jako docela velký příznivec komedií a romantických komedií jsem měl pocit, že snad už všechno k vidění bylo, ale nyní rád uznávám, že jsem se mýlil. Když je dobrý nápad a film se správně uchopí, tak je to zkrátka ta správná sranda. Dane Cook mě už podruhé dokázal opravdu pořádně pobavit, poprvé jsem se s ním seznámil ve filmu Rande měsíce, kde taktéž exceloval. Navíc zde musím zmínit i zajímavou volbu co se týče dabingu, hlavního hrdinu totiž daboval Aleš Procházka, což se mi ze začátku zdálo jako trochu odvážná volba, ale nakonec to velmi úžasně zafungovalo. Takže film ode mne získává velmi nadprůměrné čtyři hvězdy, ale ve skutečnosti to je jako čtyři a půl hvězdy, v tomto případě zaokrouhluji dolů. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Good Luck Chuck pořád zapadá do kategorie amerických romantických pohádek, ale nebojí se zároveň sejít ze stezky předepsaných scén a situací - stojí tak jednou nohou v neškodných zábavičkách a druhou elegantně nakročuje do realistického apatowského vesmíru, do jehož kvalit mu však stále hodně chybí. Na druhou stranu, není zde nouze o zábavu (přimrzlé jazyky, zhulený brácha, trojprsá ženština, eskapády na letišti the best), tudíž neodolatelná Jessica nakonec zakopla (ano, čtete správně) o tři hvězdy. (nej hláška: Budeš mít krasavice jako má jen Colin Farrell nebo Ellen Degeneres!!!) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu se objevilo celkem 21 tučnáků afrických. Pět z nich bylo vycvičeno tak, že se jich herci mohli dotýkat. (Pethushka)
  • Budova, v ktorej vo filme pracujú Chuck a Stu sa volá Seltaeb. Seltaeb odzadu je Beatles. (ladko)
  • Scény s tučňáky se natáčely ve Vancouver Aquarium Marine Science Centre. (Zdroj: Wikipedia.cz)

Reklama

Reklama