Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Aaron Zigman: 1. I Was Zapped by the Lucky Super Rainbow - The Flaming Lips ,2. Always the Same - Headway ,3. Good Luck Chuck - The Dandy Warhols ,4. Love It When You Call - The Feeling ,5. Accident Prone - The Honorary Title ,6. Good Weekend - Art Brut ,7. You're Gonna Get It - Sharon Jones/The Dap-Kings ,8. Hurry Up Let's Go - Shout Out Louds ,9. Shut Me Out - Aidan Hawken ,10. You Might Think - The Cars ,11. Physical - Olivia Newton-John ,12. Bela Lugosi's Dead - Bauhaus , ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Určitě jedna z těch lepších amerických komedií, kde mají vtipné hlášky a scénky přednost před sentimentální romantikou. Povedný snímek, dobře jsem se bavil, ale i několikrát trpěl s Charlim ( třeba když musel vytrpět ten třistakilový kolos s bědary ). Jako pohodová komedie na jedno zkouknutí ? Určitě. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Základní koncept romantické komedie je v Good Luck Chuck sice nezměněn, ale všudypřítomná nekorektnost a nadsázka je strašně milým bonusem k jinak dost fádním a místy i trapným fórům z produkce dvojky Cook-Alba. Je to blbé, téměř až mozkožravé, ale já se bavil náramně. Jedno z letošních guilty pleasure. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Role přesně ušitá pro toPORNOu Jessicu. Já ji sice taktéž shledávám velmi roztomilou a sexy, ale jako herečka je dost všední a předvídatelná. Hned první scéna, kdy se objevila.. nastane ticho a hlavní hrdina má oči jen pro ni a v tom ona udělá trapas, aby jakože nebyla tak trapně dokonalá.. no to mě spíš štve ta hloupá scéna, než její filmová dokonalost. Každopádně ta její filmová hloupost a smůla se mi nakonec docela zalíbila.. Film o čuňačinkách slaví úspěch. PS: pokud jste v mém komentáři postřehli nějakou podprahovou zprávu, uhádli jste. Pokud potřebujete ve filmu vidět dívčí ňadra, tak tohle je pro vás trefa do černého:) ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Klasickej scenar: sympatak hlavni hrdina, trochu smolar a i klikar bojuje o srdce prekrasne divky (v tomhle pripade very very krasne divce, Jessica je proste k zulibani). Hlavni hrdina ma kamarada, ktery ve filmu je ten humornej clanek a snazi se svymi radoby dobrymi radami stale svadet ke spatnostem, aby nakonec filmu dal tu nejmoudrejsi radu!!!!!!!! UF!!!!! Je to prumer a uz je to docela nuda!!! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy Dane Cook (Charlie) hraje v parku frisbee, má na hlavě kšiltovku s logem „Super club“. Stejný název nesl smyšlený velkoobchod, ve kterém Dane pracoval v komedii Rande měsíce (2006). (Pethushka)
  • Budova, v ktorej vo filme pracujú Chuck a Stu sa volá Seltaeb. Seltaeb odzadu je Beatles. (ladko)
  • Auto Cam Wrexlerovej je Toyota Prius II a na nárazníku má nálepku "I LOVE PENGUINS", čo v preklade znamená "Milujem tučniakov". (ladko)

Reklama

Reklama