Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

petero 

všechny recenze uživatele

No na to že to je komédia a Jessica Alba sa tu strápňuje čo jej sily stačia, ja viem že plánovane, som sa teda nasmial minimálne, tzn. komediálny timing nového režiséra je naprd. Prišlo mi to dosť zvrhlé pretože šukacích scén a rôznych polôh i umelého poprsia si tu užijeme viac ako by bolo treba no vcelku to nebolo až také nezaujímavé ako to bolo nevtipné. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Charlie je normální chlápek, který se stane jakýmsi symbolem štěstí pro své bývalé partnerky, jelikož hned po rozchodu s ním si tyto nacházejí dokonalé protějšky pro život. Bohužel to v tom jeho neznamená jen výhody v podobě nezávazného sexu, ale i problémy najít si svou vlastní lásku. Komedie, která balancuje na hraně mezi středně erotickým béčkem, za což si jistě vyslouží nejednu hvězdičku navíc od uhrovitých paniců, a kanálově humornou cypinou pro pubertální opožděnce, kteří jsou celí rozjívení z každého trapného vtípku o prdeli. Dívat se na to samozřejmě dá. I díky již zmíněným erotickým scénám a zatraceně sexy Jessice Albě, na kterou se kouká úplně nejlíp z celého filmu. Už díky ní nemohu dát méně než tři hvězdy, ale procentuálně by to vyšlo na slabší známku. Průměrná záležitost. 50% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já ti řeknu, co není uspokojivý. Včera večer jsem se udělal do grapefuitu!" Charlieho kamarád Stu zkrátka nepovažuje davy dívek, hrnoucí se do Charlieho postele, za nějaký zásadní problém a já taky ne. Charlie je totiž zakleté "Štěstíčko", jehož osouložení je pro dámy cesta k získání vytouženého partnera. Divák nemrava si, na Charlieho cestě od promiskuitního života k životní lásce, může zpomalovat obraz při šestnáctinásobné souloži prováděné v malých obdelníčcích, a ti sexuálně uspokojenější si při sledování zase mohou užít docela slušnou zábavu. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální námět se slušnou porcí komických momentů, svižně ubíhající sice po vyježděných kolejích běžných romancí, ovšem na druhou stranu s velkým nákladem potěšujících nekorektních drobností. Občas sice zaskřípe trapností a nevkusem, někdy drhne vnitřní logika a občas nepříjemně drcne afektované přehrávání, ale přesto jsem si jízdu do cílové stanice užil. ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

Post moderna nie je charakteristika. Teda je, charakteristika rozdielu, naznacuje co vsetko objekt porovnavania post modernou nie je. Dnesny film je vyrazne post moderny, stale tuzi a chce niest moralne posolstvo, ale robi to post modernym roztriestenym nemoralnym rozpravanim. Sex je v mode, priblble sex vtipky tiez, tak dodame filmovou vidinou amoralnej reality tejto rozpravke spravny akoze moralny smrnc 21 storocia. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu se objevilo celkem 21 tučnáků afrických. Pět z nich bylo vycvičeno tak, že se jich herci mohli dotýkat. (Pethushka)
  • Auto Danea Cooka (Charlie) je Ford Thunderbird 1957. (Pethushka)
  • Scény s tučňáky se natáčely ve Vancouver Aquarium Marine Science Centre. (Zdroj: Wikipedia.cz)

Reklama

Reklama