Reklama

Reklama

Hra na utrpení

Trailer

Tabitha. Shelby. Lisa. Jsou to dávné kamarádky, každá z nich však kráčí svou cestou. Budou ale sdílet tentýž hrůzný osud, neboť se vrací zdánlivě nevinná událost z jejich školních let, aby je naplnila hrůzou. Cosi – kdosi – chce odplatu: zvrácenou... rafinovanou... výsměšnou, drtivou, vražednou pomstu. Tři ženy a další oběti musejí v kamenné síni, plné vězeňských cel, podstoupit krutý boj o přežití. Kdo bude žít? Kdo zemře? Vše se děje pro čísi zábavu. Scenárista Jake Wade Wall (Stopař) a režisér John Simpson (Mrtvolka) podnikají nový filmový nájezd do říše hororu: ztlumte světla – a zesilte strach. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká lacná dejová skladačka, ktorá skôr nudila ako šokovala. Zo začiatku sa to tvárilo hrozne komplikovane, ale keď vám to dôjde, zistíte aké to je lacné. Snímok však nebol odohraný najhoršie a herečky boli sympošky. Na druhú stranu musím uznať, že v tomto filme je pri niektorých scénkach atmosféra tak hustá až mrazí. Veľkým pozitívom je aj fakt, že sa tu našli hororové prvky, ktoré v tomto žánri tak zbožňujem, myslím hlavne tú scénku s klaunom v dome. Také niečo ma dokáže vystrašiť asi najviac :). Preto som celkom spokojný, atmosféra a pár výborných hororových scénok ťahá tento snímok do priemeru. 60/100 ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Je to takový spletenec několika kratších napínáků, které autoři dali dohromady pochybným příběhem o jednom magorovi. Když nad vším přemýšlím, co mi to dalo, tak odpověď je, že nic. Smíchem, který sem tu v dabingu slyšel, se snad ani žádný magor smát nemůže a ten závěrečný komentář, který pronese hlavní hrdinka, je taky na kulku mezi oči. ()

Reklama

danca044 

všechny recenze uživatele

Hra na utrpení je béčkový horor s předvídatelným dějem. Ano, je zde pár lekacích scén, které ovšem nestojí za nic. Příběh na sebe mnohdy nenavazuje a člověk někdy musí kroutit hlavou nad těmi nesmysly. Také se mi po tomto filmu znelíbili klauni, kterým se odteď určitě budu vyhýbat. Zkrátka podprůměrný horor. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Proč tři jednohubkuvité historky a ne rovnou tři bijáky???!!! Potenciál by tam byl. Sice by se nejednalo o bůhví jaké události, ale tři velmi slušné žánrovky by z toho vytřískat šly. Především za rozvinutí prostřední pasáž podepisuji petici…..hej, jak to klaunisko sedělo v tom houpacím křesle, to bylo přesně to pravé hororové. Bohužel takhle člověk pořádně neví na čem je – jestli právě není svědkem Jízdy do pekel, nehoní ho To, nebo do něj Jigsaw nezařezává svou Saw…..a nakonec to vysvětlení jak se to má s těmi všemi příběhy dohromady….. jak říkám, tři filmy!!! ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tři příběhy, tři děvčata a tři zabijáci. Teda, zdálo by se, jenže.... Propletenost příběhů je dosti nelogická a ještě teď pátrám, co vlastně znamenaly a jak k čemu došlo. Celkově jsou ale některé hrátky zajímavé a nenudí... Zajímavosti: ... a pak, že není možné, přežít pád z dvaceti metrů?! :-) 60% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama