Reklama

Reklama

Lovec pokladů Ben Finnegan touží najít poklad zvaný Královnino věno, který se potopil společně se španělskou lodí Aurelia. Zatím se však potýká s finanční tísní, která je stále horší. Dluží peníze gangsterovi přezdívanému Velký Králík. Navíc nestihne rozvodové stání a přijde nejen o manželku Tess, ale také o zbytek skromného majetku. Finn využije náhody, která mu do cesty přivedla milionáře Nigela Honeycutta, pro něhož pracuje Tess jako stevardka. Díky záchraně klobouku jeho dcery se dostane na jeho jachtu a milionáře natolik zaujme, že získá jeho pomoc při hledání pokladu. Ukáže se však, že není jediný, kdo po něm pátrá. Při honbě za pokladem jde o život a Finn se musí rozhodnout, jestli je pro něj přednější poklad, nebo Tess. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (283)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $70,231,041Tržby Celosvetovo $111,231,041Tržby za predaj DVD v USA $20,597,556 //počet predaných kusov 1,235,387║ Dalo sa to zniesť, čakal som väčšiu hrôzu ale nie je to o nič viac, než zlátanina ako Sahara. V podstate ide o tuctové ako že dobrodružstvo v nezáživnej réžii, kde nie je ani jednej poriadnej momentky, čo by pôsobila pre dej osviežujúco. /40%/ ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní komedie. Opravdu vyloženě zafunguje v létě (i když v zimě se u této komedie zahřejete). No komedie?! Jako pár gagů vtipné je. Už jen ten fakt , že velkého nigga rapera hraje někdo kdo je spíše jako raper drsňák směšný. Ale co. Je to oddychové , milé a celou dobu se člověk cití jako na pláži. Přivřete oči u pár chybiček u toho konce a budete opáleni. Akorát nevím zda je nutné vidět neustále McConaugheyo polonahého?!Btw. Alexis Dziena je tady opravdu , ale opravdu SEXY! ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu je snad všechno, na co si vzpomenete. Krásné prostředí, dobrodružství, poklad, legrace, napínavé chvilky, boháč s dcerou blběnou (ta mi teda pila krev) a ústřední pár, mezi kterým to jiskří...Výsledkem je bohužel sterilní zábava či guláš, kteý kuchař zapoměl dochutit. Škoda, McConaughey a Hudson ač se snaží sebevíc, bohužel film z šedi průměru nezachrání. Mohl to být přinejmenším hit sezóny, takhle ale jako mořský příboj z hlavy rychle vyšumí... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tak trošku prázdné tlachání v prosluněných lokacích, které poskytují prostor pro nejrůznější peripetie v hledání dávno potopené španělské lodi s pokladem a řešení nijakých problémů.. Taková Honba za diamantem od Roberta Zemeckise byla originálním sexy dobrodružstvím, tady se bohužel omezujeme jen na pěkné obrázky pohádkových pláží a cosi je shnilého.. Okoukaná kombinace romantiky a dobrodrůža nefunguje stejně jako v nedávné Sahaře, jede na obehraných motivech, tudíž láska (ústřední duo je v rozvodovém řízení) vše překoná a důvtip a tah na bránu přejedou i ty zlé, kteří chtějí trochu toho zlata pro sebe. Zlatokopecké vyprávění má vyjma svižné akce (která trestuhodně chybí) táhnout i chemie mezi Matthew McConaugheym (okleštěným pověstí toho z dívčích mokrých snů, co neumí hrát, jen se nakrucovat, často svlékat a široce tlemit) a Kate Hudson (okleštěnou naopak solidním herectvím, ale totálně špatným výběrem rolí). Tady se dá mluvit o slušném tahu, jenže když scénáristé odvedou mizernou práci, tak je jedno, kolik sex-appealu z plátna proteče do přítmí hlediště. ** a kousek.. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Asi nejnudnější film jaký jsem viděl. Nápad nic moc, ale pořád nějaký je. A i když to podle trailerů vypadalo, že si s tím řežisér dá práci, tak se nestalo. Herecky tu hraje dobře snad jen McConaughey a ani ten tentokrát nic moc. Od ostatních radši nic nečekejte. Dej se hrozně vleče a nechápu jak to mohlo někoho bavit. Kdybych dal odpad bych bych krutý, ale jedna hvězdička je myslím dostačující. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, kdy Tess udeří Bena po odchodu ze soudní budovy, byla natočena před Vice-Chancellor's Building na Queensland University of Technology. (Pethushka)

Reklama

Reklama