Reklama

Reklama

Noci v Rodanthe

  • USA Nights in Rodanthe (více)
Trailer 1

Čtyřicátnice Adrienne Willisová vypraví své dvě děti na víkend s otcem, který rodinu opustil kvůli mladší ženě. Ten jí řekne, že by se k nim chtěl vrátit zpět. Adrienne si vyžádá víkend na rozmyšlenou. Má ho strávit v motýlku na pláži v Rodanthe, o který se bude starat během nepřítomnosti majitelky, kamarádky Jean. Jediným hostem je doktor Paul Flanner. Osamělý muž Adrienne požádá, aby s ním povečeřela. Vyprávějí si o svých životech a Adrienne se dozví, že je Paul rozvedený a má dospělého syna, také lékaře, s nímž však již déle než rok nemluvil. Jeho spory se synem vyvrcholily po operaci, při níž nečekaně zemřela paní Torrelsonová. Její manžel Robert a syn Charles žijí v Rodanthe. Paul sem přijel proto, aby je kontaktoval. Dvojice se pomalu seznamuje a společnými silami se snaží zabezpečit dům před blížícím se hurikánem. Během zuřivé bouře se definitivně sblíží. Jsou zamilovaní, tráví spolu čas na pláži, zajdou si na taneční slavnost v Rodanthe, ale ještě předtím Paul navštíví Torrelsona. Čas běží a Paula čeká cesta do Ekvádoru za synem. Adrienne slíbí, že na něj bude čekat. Jejich nečekaně zrozené lásce se však do cesty postaví nelítostný osud. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (134)

castor 

všechny recenze uživatele

Oba dva se před lety pro něco rozhodli. Oba tomu obětovali prakticky všechno. On volil kariéru, ona rodinu. Přesto ani jeden z nich není šťastný. Nyní se potkávají v jednom hotelu na pobřeží, kde si oba chtějí pročistit myšlenky. Zbytek už necháme zcela na Nicholasi Sparksovi, spisovateli, který stojí už za Zápisníkem jedné lásky nebo za Vzkazem v láhvi. Jo, je to kýč. Ale dívat se na něho dá. A to především díky ústřednímu duu (nestárnoucí Gere a stále půvabná Lane). Přesně vím, komu se tohle bude nadmíru zamlouvat.. TA nebude řešit to, že scénář rozhodně neplatí za to být filmu nějakou oporou a zároveň bude po shlédnutí doufat, že za rohem skutečně bude čekat ten pravý. Nejlépe s tváří Richarda Gerea.. Když se my ostatní určitým fakt přepáleným scénám přestaneme smát, dostane se nám nenáročná jednohubka, jejíž devět desítek minut poměrně rychle uběhne, příliš nenaštve a určitě „potěší“ zvlášť cyniky!! ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Komorní příběh o jednom, dalo by se říct, osudovém setkání. Chvíli si říkáte, jo, tohle bylo dobrý, aby vzápětí matka pronesla k dceři nějaké moudro o lásce a už se sháníte po kinedrylu, stejně jako když si chlapi zaslzí. Richard Gere a Diane Lane spolu fungují celkem bez problémů, ale co je to platné, když musí slzet a k tomu říkat blbosti. ()

Reklama

eileen 

všechny recenze uživatele

Mám ráda romantiku, mám ráda drama, ale tady je to tak splácané. Hodně mi to připomíná Vzkaz v láhvi, to je totiž další kousek, kde si dva k sobě hledají cestu, už to vypadá, že to bude pouze neškodný slaďák, ale ono to nakonec končí nemožně tragicky. Je to vážně děsně americký, takhle to snad nikdo jiný neumí, už mi tam chyběl někde jenom potlesk, ale je fakt, že ten bohatě nahradili ti koně na konci. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Priemerná americká romantická dráma, kde nevyčnieva žiaden aspekt nad priemer, ani Richard Gere ani iný herci ani scenár či réžia. Pekné prostredie a príbeh, ktorý sa dá spracovať aj lepšie. Film je ale na jedno pozretie dobrý a mňa určite ničím neurazil, ani svojou miernou naivitou. Na prvý krát je to na 60% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Milí diváci, dnes si v rámci HLW receptáře povíme, jak se připravuje Romantická slátanina po americku. K přípravě budeme potřebovat: jednoho umytého a navoněného R. Gere, jednu čerstvou D. Lane, pět kilo klišé a hromadu keců. Postup přípravy: hromadu keců(nešetříme), nacpeme nejprve do huby D. Lane a posypeme najemno nakrájeným patosem. Stejný postup zvolíme u R. Gera, ale vše navíc zalijeme medem. Oba potom vložíme do úžasného domu na pláži, posypeme předem připravenou čalamádou z klišé a necháme velmi, velmi pozvolna dusit, až do změknutí. Potom R. Gere vyjmeme a necháme vychladnut. D. Lane pak společně s nakrájeným patosem a kecy, pořádně vyšleháme a necháme vytuhnout. Dobrou chuť vám přeje, Váš George C. Wolfe! Rada na závěr: Pokud vám něco z této kaše zbylo, pokuste se otrávit, nebo aspoň uspat také vaše sousedy, či známé tím, že jim to celé převyprávíte. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • Richard Gere a Diane Lane stvárnili partnerov už vo filme Neverná (2002). (executive)
  • Vo filme odznela aj pieseň "Wings of Love" od anglického rockového speváka a bývalého člena skupiny Smokie, Chrisa Normana. (monalisa69)
  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)

Reklama

Reklama