Reklama

Reklama

Ma Jun, policista, který proti zločinu nepostupuje vždy výhradně podle litery zákona, se spojí s infiltrovaným agentem Hua Shengem, aby společně pacifikovali členy ukrutné bandy pašeráků vedené třemi vietnamskými bratry. Nejstaršího bratra dostanou, ale při akci dojde k odhalení agenta, který toto prozrazení málem zaplatí životem. Jun zločineckou organizaci neúnavně pronásleduje a málo se přitom stará o dodržování předpisů. Blíží se den, kdy má být hlavní vůdce pašeráckého gangu postaven před soud, a životy svědků jsou ohroženy. To znamená, že závěrečnému zúčtování se nelze vyhnout. (Film+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

teutates 

všechny recenze uživatele

Donnie Yen si získal môj obdiv... Flash Point je príbeh z policajného prostredia, kde sa z Donnieho stáva "punisher"... Tento scenár by som rozhodne nenazval povrchným a slabým, snaď len často videným (samozrejme trochu inak, nepostrehol som, že by šlo o nejakú presnú kópiu). Snímok inak obsahuje nabušený soundtrack a mnoho pestných súbojov plných bojového umenia. U mně dobrý... 7/10 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Něco na tom Donniem je. Konečně celkem seriozní HK akčňák bez toho jejich infantilního humoru. Je to spíš drsný krimi kterýmu zase paradoxně škodí, že akce mohlo bejt víc. Bohužel tak půlku filmu jsem se dost nudil. Chuť mi zpravila ta famózní závěrečná bitka. Žádná super choreografie prostě brutální řež v obrovským tempu z minimem zpomalovaček a podobných kokotin. Bejt film akčnější dal bych i 4*, ale ten final fight je nářez kterej si suverénně vytírá prdel z celým slavným Berandalem i čímkoliv jiným co jsem zatím v Azijské produkci viděl.65% ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bomba! Celej film spěl k finální bitce a ta byla parádní. Donnie Yen vs. Collin Chou, no mělo to grády co vám budu povidat :) Režie je patřičně dynamická, bitky dobré a postavy sympatické. Já nemám výhrad a Donnie Yen potvrzuje, že je teď špička v oboru a numero uno, co se kombinování různých stylů týče. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze ta paradna filmarcina a vizual su namontovane na tak prosty a obohraty pribeh. Ako drsne krimi to koli slabemu pribehu proste nestaci, na akcnak je v priebehu filmu malo akcnych scien. Myslim si ze 2-3 akcne sceny naviac by z filmu spravili slusny narez. To hovorim koli tomu, ze ta zaverecna, hadam 20 minutova akcna "nakopavka" je skutocna BOMBA. Brokovnie, deviatky, sniperky, krv a jeden dlhy kung fu-wrestlingovy suboj v rezii Donnieho Yena.....pri tejto scene som takmer zabudol, o com bol cely film. Vo vysledku je film sice trohu nevyvazeny, avsak koli vycibrenemu reziserovmu stylu a kvalitnemu hereckemu obsadeniu - zabavny. A koli tomu explozivnemu zaveru mensie hodnotenie proste dat nemozem. (8/10) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

To, že je Donnie Yen machr vím už od skvělé "Zóny smrti" (mimochodem od stejného režiséra jako tento snímek) a zde opět předvádí, že role drsných poldů mu sedí a kopat umí zatraceně dobře ale snímek má jeden zásadní problém a to je ten, že je málo akční. Když už akce přijde, je se na co koukat a převážně bojové scény, opravdu stojí za to ale k čemu to, když vyjma konce se zde žádná pořádná bitka neobjeví. Místo toho se stále jen povídá, nic zajímavého se neděje a režisér se absolutně zbytečně snaží rozvíjet charaktery všech zúčastněných postav. Je to škoda, protože jako akční jízda by to mohlo být opravdu super. Takhle se jedná jen o lehoučký průměr. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Donnie Yen v roce 2007 vyhrál Hong Kong Film Award v kategorii nejlepší akční choreografie. (Epistemolog)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno