Reklama

Reklama

Ma Jun, policista, který proti zločinu nepostupuje vždy výhradně podle litery zákona, se spojí s infiltrovaným agentem Hua Shengem, aby společně pacifikovali členy ukrutné bandy pašeráků vedené třemi vietnamskými bratry. Nejstaršího bratra dostanou, ale při akci dojde k odhalení agenta, který toto prozrazení málem zaplatí životem. Jun zločineckou organizaci neúnavně pronásleduje a málo se přitom stará o dodržování předpisů. Blíží se den, kdy má být hlavní vůdce pašeráckého gangu postaven před soud, a životy svědků jsou ohroženy. To znamená, že závěrečnému zúčtování se nelze vyhnout. (Film+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

kitano 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze ta paradna filmarcina a vizual su namontovane na tak prosty a obohraty pribeh. Ako drsne krimi to koli slabemu pribehu proste nestaci, na akcnak je v priebehu filmu malo akcnych scien. Myslim si ze 2-3 akcne sceny naviac by z filmu spravili slusny narez. To hovorim koli tomu, ze ta zaverecna, hadam 20 minutova akcna "nakopavka" je skutocna BOMBA. Brokovnie, deviatky, sniperky, krv a jeden dlhy kung fu-wrestlingovy suboj v rezii Donnieho Yena.....pri tejto scene som takmer zabudol, o com bol cely film. Vo vysledku je film sice trohu nevyvazeny, avsak koli vycibrenemu reziserovmu stylu a kvalitnemu hereckemu obsadeniu - zabavny. A koli tomu explozivnemu zaveru mensie hodnotenie proste dat nemozem. (8/10) ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Donnie Yen si získal môj obdiv... Flash Point je príbeh z policajného prostredia, kde sa z Donnieho stáva "punisher"... Tento scenár by som rozhodne nenazval povrchným a slabým, snaď len často videným (samozrejme trochu inak, nepostrehol som, že by šlo o nejakú presnú kópiu). Snímok inak obsahuje nabušený soundtrack a mnoho pestných súbojov plných bojového umenia. U mně dobrý... 7/10 ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Film, který vzniknul v podstatě jen proto, aby v něm mohl Louis Koo vypít tři basy Heinekenu a (to hlavně) aby si Donnie Yen a Collin Chou mohli dát v závěru přes hubu. V nejlepší bitce hongkongské sezóny. Věčná škoda, že tomu předchází hodina absolutního vakua, které nezvládá rozsvítit ani jako obvykle vynikající Wilson Yip na postu režiséra. Přesto jsem v těch posledních dvaceti minutách zažil víc emocí a viděl lepší choreografii než v celém Invisible Target... takže... remíza. ;) (70%) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bomba! Celej film spěl k finální bitce a ta byla parádní. Donnie Yen vs. Collin Chou, no mělo to grády co vám budu povidat :) Režie je patřičně dynamická, bitky dobré a postavy sympatické. Já nemám výhrad a Donnie Yen potvrzuje, že je teď špička v oboru a numero uno, co se kombinování různých stylů týče. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Znovu boj gangu s policií, znovu výborný Donnie Yen coby detektiv Ma s nezákonnými prostředky zatýkání a znovu ... ne, režisér Wilson Yip stejně tak dobrý jako u Sha Po Langu nebyl. První 2/3 filmu jsem se docela trápil, v úvodu nám sice Yen dá přičuchnout ke svému rejstříku vytříbených bojových technik, ale posléze je to dlouhatanánská série scének bez jiskry a energie, plná vykreslování charakterů. Jenomže když už je nejhůř, přichází zlom v podobě neuvěřitelně úderné pětadvacetiminutovky, která vrcholí vynikajícím soubojem Yen vs Chou. Rány jsou udíleny v brutální rychlosti, s nápaditou choreografií a fyzično cáká ze šarvátky jako krev do všech stran. Celkově oproti Sha Po Langu slabší, nikoliv však co se akčního módu týče, a už se těším na další spolupráci Yena s Yipem (snad nebude mít sestupnou tendenci). 70% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Donnie Yen v roce 2007 vyhrál Hong Kong Film Award v kategorii nejlepší akční choreografie. (Epistemolog)

Reklama

Reklama